Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, November 29, 2011

Ψηλά τα χεράκια και κάτω τα βρακάκια.............

O Ράιχενμπακ έκανε λάθος. Πιάσαμε πάτο και τέλος.Δεν είναι μόνο η οικονομία μας ξεχαρβαλωμένη. Ξεχαρβαλωμένη είναι και η πολιτική της χώρας, ξεχαρβαλωμένο είναι το κράτος το οποίο έχει παραλύσει, ξεχαρβαλωμένη και παραδομένη είναι και η κοινωνία μας,με έλλειψη προτύπων και προσανατολισμό.
Τα χέρια τα σηκώσαμε προ πολλού, έχουμε σκύψει και στα τέσσερα απλά να κατεβάσουμε και τα σώβρακα για να ολοκληρωθεί ο βιασμός μας.
Χαρακτηριστική όμως είναι η στωικότητα με την οποία αναμενουμε το τέλος του βιασμού, κοιτάζοντας απλά τηλεόραση..........................

Οι φωστήρες του ΥΠΕΞ δεν ενέταξαν το Καστελόριζο στους χάρτες της Ε.Ε.


Ποιοι είναι αυτοί οι φωστήρες οι οποίοι ξέχασαν να εντάξουν το Καστελόριζο στους χάρτες της Ε.Ε.Ποιοι είναι αυτοί οι φοβεροί υπάλληλοι οι οποίοι ούτε την γραμμή των συνόρων μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας δεν χάραξαν στους ίδιους χάρτες;
Στην ερώτηση που έθεσε σήμερα ο κος Κουβέλης στην βουλή,ο ίδιος ο υπουργός δήλωσε άγνοια.
Θα απολυθούν αυτοί οι καλοπληρωμένοι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι οι οποίοι με την αδιαφορία τους διέπραξαν αυτό το τραγικό λάθος;Ή μήπως θεωρούν ότι το Καστελόριζο δεν είναι Ελλάδα;
Μπορεί οι Τούρκοι να το έχουν καταλάβει και αυτοί να το μάθουν μετά από δυο μήνες.
Μα τέτοια αδιαφορία; Τόση ξεφτίλα; Εμείς είμαστε η Μπανανία και ας μην την ψάχνουμε κάπου αλλού.
Με τέτοια στελέχη κάνουμε την εθνική υπερήφανη πολιτική που μας έχουν πρήξει;Και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί μας βρίζουν όλοι οι ξένοι.
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ιρανοι φοιτητές εισέβαλαν στην Βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη.


Ομάδα Ιρανών φοιτητών η οποία διαδήλωνε κατά της Βρετανίας εισέβαλε στον περίβολο χώρο της πρεσβείας.Επιπλέον, το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο IRIB μετέδωσε ότι διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ μέσα στην πρεσβεία και ένα μικρό κτίριο είχε πάρει φωτιά.
Οι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στον τοίχο της πρεσβείας και μπήκαν σε αυτήν παρά την παρουσία μονάδων αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας, οι οποίες δεν επενέβησαν, όπως σημειώνουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου αλλά και του Γερμανικού Πρακτορείου.
Το απόγευμα η αστυνομία έκλεισε την κεντρική πύλη της πρεσβείας μέσα στην οποία παραμένει άγνωστος αριθμός διαδηλωτών. Έξω από το κτίριο παραμένουν περίπου 200 άνθρωποι, μεταδίδουν ιρανικές πηγές ενώ σημειώθηκαν και συγκρούσεις με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν το πλήθος.
οι διαδηλωτές υπέστειλαν τη σημαία της Βρετανίας, την έκαψαν και προχώρησαν στην έπαρση της σημαίας του Ιράν στη θέση της. Οι φοιτητές απέσπασαν «εμπιστευτικά έγγραφα και έγγραφα των υπηρεσιών πληροφοριών της Βρετανίας», αναφέρει ακόμα ιρανικές πηγές.


Περίεργο δημοσίευμα του Βήματος.


Ένα μήνα μετά την γενική αποδοκιμασία που δέχτηκαν οι πολιτικοί στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου,που ούτε και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας δεν γλύτωσε απο αυτές,τις απίστευτες ανοησίες που έλεγαν στους Ευρωπαίους ο ΓΑΠ και ο Μπεγλιτης περί επικείμενου πραξικοπήματος,το ΒΗΜΑ του ΔΟΛ, ανακάλυψε τις φασιστόφατσες στην σχολή Ευελπίδων.
Γνωστό το βίντεο απο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τους Ευέλπιδες να τραγουδούν το "Μακεδονία ξακουστή".
Το ΒΗΜΑ,στην κυριακάτικη εκδοσή του και με αποκλειστικές πληροφορίες αποκάλυψε λοιπόν μετά από ένα μήνα οτι κάποιοι φοιτητές τραγουδούσαν τον ύμνο της χούντας.
Το πόσο αποκλειστικές ή αληθείς και εξακριβωμένες είναι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σίγουρο.
Πάντως το πιο σίγουρο απο όλα είναι ότι φοιτητές της σχολής ευελπιδων, όχι κίνημα δεν μπορούν να κάνουν αλλά ούτε μέχρι την Βάρη πεζοί δεν μπορούν να πάνε, όχι να βγάζουν τανκς στους δρόμους.
Αν το δημοσίευμα αυτό είχε ως στόχο να δικαιολογήσει τις ανοησίες ΓΑΠ-Μπεγλίτη ειναι τουλάχιστον άστοχο.Οι συνταγματάρχες συνωμοτούσαν χρόνια πριν.
Αν το δημοσίευμα θεωρηθεί ως προειδοποιητικό προς την πολιτική σκηνή τότε θα πρέπει να έχει υπόψη του τα εξης:
Η χούντα δια στόματος Πατακού υποστήριζε οτι οι δημοσιογράφοι με τους πηχυαίους τίτλους τους περί λοχιών έφεραν την χούντα στα πράγματα.
Και εμένα με ανησυχεί οτι βλέπω όλο και νεώτερους ανθρώπους να δίνουν άφεση αμαρτιών στην χούντα και να επικαλούνται τον Παπαδόπουλο σε σημείο μάλιστα να υποστηρίζουν το πόσο καλά ζούσαν οι Έλληνες στις ημέρες του.Ας αναρωτηθούν όμως οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑΤΟΣ μήπως αυτοί και το σινάφι τους φέρουν ευθύνη για όλο αυτό το πολιτικό έκτρωμα που έχουμε και υποστήριξαν τοσα χρόνια;
Αν όντως έγινε αυτό το συμβάν μήπως δεν είναι υπαίτιοι οι φοιτητές αλλά η ίδια η αναξιόπιστη πολιτική σκηνή;
Οι στρατιωτικοί δεν αντέδρασαν στη ταπείνωση των Ιμίων που ήταν και άμεσα εμπλεκόμενοι θα αντιδράσουν τώρα; Μάλλον απίθανο.
Ή μήπως θα την πληρώσουν οι φοιτητές επειδή τόλμησαν και τραγουδούσαν για την Μακεδονία;