Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, April 10, 2012

Εισαγγελέας για την τοξική coca cola.

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, με αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για την... τοξική Coca-Cola έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.
Την έρευνα ξεκινά από αύριο ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος, με στόχο να εντοπίσει τις ποινικές ευθύνες που έχουν οι αρμόδιοι... διάβασε όλο το άρθρο.
πηγή..protothema.gr

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνουν τους τόνους αλλά δεν τους πιστεύει κανένας.

Ξεχασμένοι στο πρόσφατο παρελθόν φαίνεται ότι είναι οι κοι Βενιζέλος και Σαμαράς. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές πιστεύουν ότι αν σηκώσουν τους τόνους,αν δημιουργήσουν ένταση όπως παλιά,που ο μεν θα κατηγορεί τον δε,θα πετύχουν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.
Λειτουργούν σαν να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους ή σαν να μας θεωρούν δεδομένους.Και βέβαια πως να μην πιστέψουμε κάτι τέτοιο όταν από την μια αλληλοκατηγορούνται και από την άλλη συγκυβερνούν και περνούν νομοσχέδια συμφωνημένα μεταξύ τους;
Από την δεκαετία του 90 οι ιδεολογικές αποκλίσεις μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. μειωνόντουσαν αλλά σήμερα είναι η πρώτη φορά που επίσημα τουλάχιστον δεν υπάρχουν διαφορές. Οπότε είτε Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ ψηφίσεις είναι σαν να ψήφισες το ίδιο κόμμα.
Ας σταματήσουν αυτούς τους θεατρινισμούς διότι το αποτέλεσμα για αυτούς ενδέχεται να είναι χειρότερο από αυτό που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Γ.Κύρτσος και Β.Μπάρμπα πάνε στον Καρατζαφέρη.

Τα στήθη της προτάσσει η Βάνα Μπάρμπα για το ΛΑ.ΟΣ, αφού με επίσημη ανακοίνωση κατεβαίνει υποψήφια με τον Γ. Καρατζαφέρη. Συγκεκριμένα η κα Μπάρμπα θα κατέβει στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει το χειρισμό των θεμάτων που άπτονται του Πολιτισμού. Τώρα τι θα μας πει περί πολιτισμού άγνωστο.
Επίσης ο γνωστος δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Κύρτσος,θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος ενώ μόλις προκηρυχθούν εκλογές, αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος..
Ο Γ. Καρατζαφέρης μετά τις γνωστές τούμπες και με το επεισόδιο της μνημονιακής συγκυβέρνησης στην πλάτη του και βλέποντας τα ποσοστά του κόμματός του να συρρικνώνονται προσπαθεί να εξασφαλίσει την είσοδο του κόμματός του στην βουλή.


OΙ Έλληνες νεκροί του "Τιτανικού"

Λίγοι γνωρίζουν ότι στο πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου υπήρχαν και Έλληνες επιβάτες. Ανάμεσα στα αναγνωρισμένα θύματα του ""Τιτανικού" υπήρχαν και τέσσερις συμπατριώτες μας. Οι τέσσερις άντρες κατάγονται όλοι από το χωριό Άγιος Σώστης της Μεσσηνίας.
Όλοι οι νεαροί άνδρες ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να χτίσουν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ο 30χρονος Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος από τους Έλληνες επιβάτες του «Τιτανικού» και ο μόνος που είχε σχέση με τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά , ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου στη Νέα Υόρκη και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει από κοντά τη βάπτιση του γιου του. Διάβασε όλο το άρθρο.
πηγή.real.gr