Pages

satyroi

satyroi

Friday, August 24, 2012

Ο μεγάλος Σίλβιο ξαναχτυπά!

Ο μεγάλος Σίλβιο ξαναχτυπά.Ο καβαλέρε ταραζει για ακομα μια φορα την Ιταλια με τα καμώματά του. Αφορμή αυτη την φορα ειναι η εγκυμοσυνη της Γερμανιδας Σαμπίνα Μπέγκαν.Υπενθυμίζουμε πως σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano η Σαμπίνα Μπέγκαν υποστηρίζει πως πατέρας του παιδιού της είναι ο καβαλιέρε.Ο δικηγόρος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Νικολό Γκεντίνι, διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί του ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο πατέρας του παιδιού της Γερμανίδας show girl και ηθοποιού, Σαμπίνα Μπέγκαν.
«Σε ό,τι αφορά το άρθρο που δημοσιεύθηκε σήμερα από την , με συνέντευξη της κυρίας Σαμπίνα Μπέγκαν, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι γεμάτο ειρωνεία και γλαφυρότητα, σαφέστατα θερινό, αλλά εκτός πραγματικότητας», υπογραμμίζει στο ανακοινωθέν του ο Γκεντίνι, που είναι επίσης βουλευτής της ιταλικής κεντροδεξιάς παράταξης «Λαός της Ελευθερίας».
Ο χρόνος της αναγγελίας της εγκυμοσύνης έρχεται σε μια στιγμή που η δύναμη του Μπερλουσκόνι στην Ιταλία μεγαλώνει διαρκώς έναντι του Μ.Μόντι και όλο και περισσότεροι Ιταλοί τον θέλουν πίσω στην διακυβέρνηση της Ιταλίας, προκαλώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για την ιστορία της Μπέγκαν.

Σε δημοπρασία το αποτύπωμα του Καπόνε

Μια διαφορετική, δημοπρασία θα γίνει τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ. Στις 30 Σεπτεμβρίου ο οίκος New Hampshire θα βγάλει στο σφυρί περίπου 50 σελίδες από τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προστάτη του Αλ Καπόνε Τζον Τόριο, τέσσερις από τις οποίες είναι υπογεγραμμένες προσωπικά από τον Καπόνε την ημέρα της απόπειρας. Μάλιστα, ο διάσημος γκάνγκστερ υπογράφει με ολόκληρο το όνομά του, Αλφόνσο Καπόνε. 

Τα συγκεκριμένα έγγραφα με την υπογραφή του Καπόνε αναμένεται να πιάσουν ακόμα και 100.000 δολάρια. Επιπλέον, θα δημοπρατηθούν το χαρτί με τα δακτυλικά του αποτυπώματα και το έγγραφο της σύλληψης του. 
Στη δημοπρασία θα εκτεθούν προς πώληση προσωπικά είδη, που ανήκαν όχι μόνο στον Καπόνε, αλλά και σε άλλους γνωστούς εκπροσώπους του αμερικανικού κόσμου του εγκλήματος. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το όπλο του γνωστού ζεύγους ληστών Μπόνι και Κλάιντ, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί κατά την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, που κατέληξε στο θάνατό τους το Μάρτιο του 1934.

Αναδημοσίευση από το http://www.real.grΠράσινο φως για την εκταφή της σορού του Αραφάτ

Μετά την έγκριση της χήρα του Γιάσερ Αραφάτ, Σούχα, και το πράσινο φως από την Παλαιστινιακή Αρχή, θα γίνει εκταφή της σωρού του ιστορικού Παλιστίνιου ηγέτη προκειμένου να εξεταστεί για ίχνη ραδιενεργού πολώνιου –μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι ο Αραφάτ δεν πέθανε από λοίμωξη του στομάχου και του λεπτού εντέρου αλλά δηλητηριάσθηκε.
Το Ινστιτούτο Ραδιοφυσικής της Λοζάνης ανακοίνωσε ότι οι Ελβετοί επιστήμονες θα μεταβούν στην Δυτική Όχθη για τις εξετάσεις, με στόχο να ανιχνεύσουν αν υπάρχει ή όχι ραδιενεργό πολώνιο στη σορό του.
Το Ινστιτούτο πραγματοποίησε αναλύσεις επί δειγμάτων των προσωπικών του ειδών που παραδόθηκαν στη χήρα του Αραφάτ από το στρατιωτικό νοσοκομείο του Περσί, όπου πέθανε, εντόπισε "μη φυσιολογική ποσότητα πολωνίου", σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του Al Jazeera.


Σταθερή μείωση του καπνίσματος στις Η.Π.Α.

Μόνο δύο στους δέκα ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάπνισαν ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια της μιας εβδομάδας του Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση – έρευνα που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο καπνίσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία σχεδόν 70 χρόνια.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup μόλίς το 20% των 1014 ερωτηθέντων μεταξύ της 9ης και 12ης Ιουλίου δήλωσαν ότι κάπνισαν ένα τσιγάρο την περασμένη εβδομάδα. Το αντίστοιχο περσινό ποσοστό ήταν 22%.
«Οι Αμερικανοί δεν έχουν καπνίσει ποτέ τόσο λίγο από το 1944», ανέφεραν οι επικεφαλής της έρευνας 


πηγή  real.gr