Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, February 1, 2012

Τι Ρουμανία τι Σιβηρία....

Νέο ρεκόρ αρνητικών θερμοκρασιών κατεγράφησαν εχθές το βράδυ στην Ρουμανία. Συγκεκριμένα στην κεντρική Ρουμανία,στην πόλη Ιντορσατούρα Μπουζάουλουι, κατεγράφησαν -32,5 βαθμοί Κελσίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο νότιο πόλο η θερμοκρασία σήμερα ήταν -30 βαθμοί Κελσίου.
Στο δέλτα του Δούναβη παρουσιάστηκαν προβλήματα με την διανομή αγαθών και τροφίμων.
Και λεμε μετα,εδω στην Ελλαδα για κρυο.
Τέλειος καιρός δηλαδή για να πας να αγοράσεις πατατάκια από το περίπτερο........

Τραγικοκωμικές καταστάσεις. Όταν το κράτος συλλαμβάνει το αλητόβιο κράτος...

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Πουθενά αλλού δεν μπορούν να συμβούν.Ετσι λοιπον,το καλο κράτος συνέλαβε το άλλο.το "κακό" κράτος... Απίστευτο?κι όμως πραγματικό.
Συνέλαβαν τον πρόεδρο του ΟΔΙΕ Α.Ε. (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομίων Ελλάδος) κ. Αλέξανδρος Ζαχαρή για χρέη του Οργανισμού προς το Δημόσιο.
Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται Διευθ. Σύμβουλος ΔΕΚΟ για χρέη προς το Δημόσιο. Το κράτος συλλαμβάνει το κράτος. Ο απόλυτος παραλογισμός.

πηγή: από το  http://www.koutipandoras.gr

Αύριο είναι η δίκη του Πάνου Καμμένο.

Αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 09.00, στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί η δίκη του βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη.
Ο Πάνος Καμμένος είναι κατηγορούμενος για συκοφαντία, ενώ ενάγων είναι ο Θεόδωρος Τσουκάτος .
Ναι,ο γνωστός Τσουκατος,με τις βαλίτσες,Siemens,ντόιτσε μάρκ κτλ,κτλ.
Τώρα που είναι η συκοφαντία όταν ο κος Τσουκάτος μόνος του αναγνώρισε τα πεπραγμένα δεν γνωρίζω.
Αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα,είδωμεν.


Έτοιμη για χρεωκοπία η ΜALEV.

Ο εθνικός ουγγρικός αερομεταφορέας MALEV, έχει προθεσμία μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καταθέσει ένα σχέδιο διάσωσης και βιωσιμότητας της εταιρείας.
Με χρέη 268.000.000 δολαρίων,το συγκεκριμένο σχέδιο διάσωσης δεν αποκλειει ακόμα και την εξαγορά της εταιρείας από τρίτους.
Πάντως η ίδια η εταιρεία προσπαθεί να επιτύχει μια ελεγχόμενη χρεωκοπία με σκοπό να διατηρήσει το πτητικό της έργο ενώ η εταιρεία θα βρίσκεται υπό καθεστώς εξυγίανσης ή η σύσταση μιας νέας εταιρείας με μικρότερο και πιο ευέλικτο σχήμα.
Σε περίπτωση που η ουγγρική κυβέρνηση δεν αποδεχθεί το σχέδιο διάσωσης τότε η εταιρεία θα προβεί σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία.
Η MALEV έχει δεχτεί επίσης, επίσημη πρόταση εξαγοράς από την κινεζική Hainan Airlines Co.


Ο Λαλιώτης είναι πίσω.

Καλώς τον. Τελικά επανήλθε ο Κ. Λαλιώτης.Το αγαπημένο παιδί του Αντρέα,ο άνθρωπος που ανύψωσε την ενημέρωση με την προπαγάνδα,ο κακός εφιάλτης των πολιτικών αντιπάλων του,κτλ,κτλ.
Δριμύτερος από ποτέ?Θα το δούμε. Σιγά, προσεκτικά και διακριτικά, όπως το συνηθίζει άλλωστε,το τελευταίο διαστημα οργάνωνε την επιστροφή του προς έναν πιο δημόσιο ρόλο. Γιατί απών από τα του ΠΑΣΟΚ,δεν ήταν ποτέ, έστω και αν είχε αποσυρθεί επισήμως από κάθε ρόλο. Πάντα γνώριζε για το τι συμβαίνει εντός του ΠΑΣΟΚ.
Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή του είναι βροντερή.Με άμεση εμπλοκή στις εσωκομματικές διεργασίες διαδοχής του ΠΑΣΟΚ. Φέρνοντας τον Βενιζέλο να δηλώνει παρών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,και τον Α. Λοβέρδο να συστρατεύεται μαζί του. 
Δηλαδή με "φωνή" στο οποιοδήποτε ΠΑΣΟΚ του αύριο.
Το ΠΑΣΟΚ,θα προσπαθήσει να κάνει την στροφή προκαλώντας συνειρμούς με το παλιό ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, παρασέρνοντας όσους πιστούς ΠΑΣΟΚτζηδες βρουν,και είναι πολλοί ακόμα.
Το σίγουρο πάντως, είναι ότι πολλοί χαίρονται για την επιστροφή του Κ. Λαλιώτη.
Ειδικά σε κάτι τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο.
Τουλάχιστον ας τελειώσουν γρήγορα εκεί στο ΠΑΣΟΚ,μπας και ασχοληθεί κάποιος και με αυτό το πράγμα που ονομάζεται χώρα και βουλιάζει.
 Πάντως, προσωπικά, πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη είδηση της Κυριακής.

Υ.Γ. Αν ήμουν στη Ν.Δ. ή στο ΛΑΟΣ, μάλλον δεν θα κοιμόμουν ήσυχος.Μάλλον θα επαγρυπνούσα για να μην διαλυθώ.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θα με εξέπληττε αν μάθαινα ότι πίσω από τις αποφάσεις του ΓΑΠ μετά το δημοψήφισμα με το γνωστό αποτέλεσμα συγκυβέρνησης, είναι ο Λαλιώτης.

Β.Βενιζέλος.Ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βενιζέλος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Και γιατί συνέπραξε με τον Λοβέρδο αλλά κυρίως με τα πρόσωπα κλειδιά που προέρχονται από τον στενό κύκλο του Αντρέα Παπαντρεου,κκοι Κρεμαστός και Λαλιώτη.
Τώρα η μάχη θα κριθεί μεταξύ Βενιζέλου και Χρυσοχοίδη.
Η Αννα Διαμαντοπούλου και η Λούκα Κατσέλη θα προσχωρήσουν στο στρατόπεδο του Βενιζέλου.
Πιστεύω ότι ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Ραγκούσης,που μάλλον χάνει την ευκαιρία του να αναδειχθεί και να εγκαθιδρυθεί στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να φανεί παρατραβηγμένο, αλλά μην σας φανεί παράξενο,αν δείτε τον Β. Βενιζέλο και πρωθυπουργό στο αμέσως επόμενο διάστημα. Όλα είναι πιθανά πλέον...
Ακόμα και να δείτε τον Χρυσοχοίδη να συνεργάζεται με τον Καμμένο...