Pages

satyroi

satyroi

Sunday, February 12, 2012

Ο Σαμαράς κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Τι είναι αυτός ο Σαμαράς? Αυτός παρέλαβε παράταξη και θα παραδώσει-αν έχει μείνει κάτι-κόμμα, κομματάκι,ή κίνηση.Θα το δούμε αυτό. Πάντως ηγέτη δεν μπορείς να τον πεις. Κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά το ισχυρό ράπισμα που δέχτηκε με την άρνηση 21 βουλευτών της Ν.Δ. να τον αμφισβητήσουν και να ψηφίσουν εκτός γραμμής. Δείχνει επίσης θράσος και μικρότητα να διαγράψει και τους 21 βουλευτές.
Πάντως είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος που μάλλον θα τον εκθρονίσουν χωρίς να πάει καν σε εκλογές.Και επειδή πιστεύω ότι θα προχωρήσει σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ,τον βλέπω να γυρίζει στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ.
Ο πιο κερδισμένος όλων, είναι σίγουρα ο Καμμένος.

Η Κυριακή της ντροπής.

Νομίζω ότι είναι ο σωστός τίτλος.Η Κυριακή της ντροπής.Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε όλα αυτά τα έκτροπα που συνέβησαν σήμερα? Φασαρίες, επεισόδια, λεηλασίες, εμπρησμούς, πολιτική αλητεία. Από όλα είχε ο μπαξές.Δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία να περιγράψω τα γεγονότα. Όλοι τα είδαμε είτε από κοντά είτε από τις τηλεοράσεις.Το θετικό σημείο και η μοναδική ελπίδα από όλα αυτά είναι που έβλεπες τους απλούς ανθρώπους,τους ακομμάτιστους,οι οποίοι παρόλα τα επεισόδια που εκτυλισονταν δεν έφευγαν.
Κατά τα άλλα θλίψη.Μια απέραντη θλίψη.

Tα προβοκάτσια ξεκίνησαν.

Πριν από 10 λεπτά ξεκίνησαν τα προβοκάτσια που όλοι περιμέναμε.Οι γνωστοί άγνωστου του "αντιεξουσιαστικού χώρου",οι "αναρχικοί", σύμφωνα με την αστυνομία ξεκίνησαν πάλι τα επεισόδια.Στα λουλουδάδικα πέφτουν βόμβες μολότοφ. Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε τα δακρυγόνα. Υπάρχουν φήμες ότι τραυματίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης που όμως δεν είναι εξακριβωμένες.

Να μην ξεχνάμε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.

Ψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο το νέο μνημόνιο.Δεν είχα αμφιβολία ότι δεν θα ψηφιζόταν.Το ότι υπάρχουν διάφορες ζυμώσεις στο εσωτερικό των κομμάτων δεν μου λέει τίποτα.Αν φτάσαμε ως εδώ, φτάσαμε εξαιτίας τους. Φτάσαμε λόγω της ανικανότητάς τους.Και αν τους έπιασε ξαφνικά το "πατριωτικό" τους συναίσθημα-που δεν είμαι τόσο σίγουρος-και μεταφερθούν σε άλλα πολιτικά σχήματα δεν αλλάζει τίποτα. Είναι πολύ αργα.Δεν τους κάνει ξαφνικά πατριώτες, ούτε υπέρμαχους του λαϊκού αισθήματος. Απλά. όπως λέει ο λαός άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Ειδικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,οι οποίοι με την ψήφο τους μας έβαλαν στο ΔΝΤ και με τη απραξία τους μας έφτασαν στην σημερινή κατάσταση.Και επειδή πιστεύω ότι αυτή την "ανταρσία" οι ίδιοι την έκαναν ως πολιτικό ελιγμό διότι καταλαβαίνουν ότι έρχεται το πολιτικό τους τέλος.
Και τον Ιούνιο,που θα μας έρθουν τα ακόμα σκληρότερα μέτρα, αυτοί οι ίδιοι που μας έσπρωξαν μέχρι εδώ θα είναι επικριτές των μέτρων,

Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς όταν φτάσουμε στην κάλπη.Θα τους θυμόμαστε ή θα τους έχουμε αμανάτι στο κεφάλι μας?

Πέθανε η Γουίτνεϊ Χιούστον

Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 48 ετών η διάσημη τραγουδίστρια δεκάδων επιτυχιών και ηθοποιός, Γουίτνεϊ Χιούστον. Τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά.
Τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρό πρόβλημα με την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα .στις 17:00.

Η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα εναντίων των νέων μέτρων και του νέου μνημονίου θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα. Πάμε ακομμάτιστοι, χωρίς πολιτικές σημαίες και ταμπέλες.
Δεν απαντάμε στις προβοκάτσιες και δεν μας ενδιαφέρουν.