Pages

satyroi

satyroi

Saturday, November 5, 2011

Οι "λιονταρίνες" που έγιναν πάλι γατούλες.

Οι κύριες Μ. Αποστολάκη, Εύη Καιλή και Λούκα Κατσέλη,οι οποίες διαλαλούσαν ότι θα καταψηφίσουν  τον ΓΑΠ,και ότι είναι εναντίων των αποφάσεων του κτλ κτλ, ψήφισαν και επευφήμησαν τον ΓΑΠ την Παρασκευή το βράδυ.
Οι κυρίες Αποστολάκη και Καιλή έγιναν λιονταρίνες για δυο ημέρες και εναντιώθηκαν στον ΓΑΠ και την πολιτική του. Ακριβώς τόσο όσο διαρκούν τα θαύματα.Η κα Κατσέλη κάτι παραπάνω.
Από την Παρασκευή το βράδυ όμως πάλι πίσω και με τα κεφαλάκια κάτω.Το τι τις έκανε να αλλάξουν γνώμη τόσο γρήγορα ο θεός και η ψυχή τους το ξέρουν μόνο. Γιατί ο ΓΑΠ είναι αδύνατο να πήρε την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος μέσα σε δυο ημέρες. Αυτό είναι σίγουρο.
Πάντως η πιο αξιολύπητη είναι η κα Κατσέλη η οποία όχι μόνο ψήφισε υπέρ του ΓΑΠ, αλλά επέστρεψε και στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Κυρίες μου, λυπάμαι αλλά δεν είστε λιονταρίνες που μάχεστε για τον λαό. Είσαστε απλά γατούλες που νοιάζεστε μόνο για την καρεκλίτσα σας.

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω και την κα Βάσω Παπανδρέου. Άλλη  "λιονταρίνα".


Οι αχυράνθρωποι.Τελικά δεν έχουμε ούτε πολιτικούς, ούτε πολιτικάντηδες. Αχυράνθρωπους έχουμε.

Σήμερα έχουμε την μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι μας περνάνε ζώα. Υπάρχει μια χώρα που την οι ίδιοι την έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού, βρίσκεται στο παρά ένα για να πέσει στον γκρεμό, γελάει όλη η υφήλιος με την χώρα,και αυτοί κάνουν σαν μικρά παιδιά.Λες και παίζουν βόλους και το έπαθλο είναι οι καραμέλες.

Ποιοι νομίζουν ότι είναι ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ;Τι τερτίπια της τρύπιας δεκάρας είναι αυτά;Ο ΓΑΠ παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και ψάχνει για πρωθυπουργό,ο Σαμαράς βάζει λέει "κόκκινες" γραμμές στις συνομιλίες για συγκυβέρνηση.,δεν βλέπει οτι μας έχουν στήσει στον τοίχο και είμαστε έτοιμοι να χρεοκοπήσουμε, αλλά μάλλον προτιμάει να γίνει πρωθυπουργός σε ένα χρεοκοπημένο και ξεφτιλισμένο κράτος παρά να δώσει μια προσωρινή συγκατάθεση του μέχρι να ξεφύγει η χώρα από την δίνη της εξόδου μας από την Ευρώπη-γιατί εκεί φτάσαμε,να θέλουν να μας πετάξουν από την Ευρώπη.

Περιμένουμε λύση από έναν δακρυσμένο πρόεδρο,που θίχτηκε γιατί τον φώναζαν προδότη και έφυγε απο την εορτασμό της εθνικής επετείου-στην ουσία αυτό έγινε.Πως θα δώσει λύση ένας πρόεδρος που βάζει τα προσωπικά του συναισθήματα πάνω από αυτό που στην ουσία αντιπροσωπεύει;Για να βάλουμε τα πράγματα λίγο στην θέση τους. Αντί να ακούσει τα δάκρυα και τις διαμαρτυρίες του λαού-γιατί ο λαός ήταν που φώναζε,και ο λαός δεν είναι μόνο η αριστερά-σηκώθηκε και έφυγε. Δάκρυσε που τον φώναζαν προδότη. Εμείς που κλαίμε κάθε μέρα εξαιτίας τους δεν μετράμε.Θα έπρεπε να ευχαριστεί τον καλό θεούλη που έφυγε με το κουστούμι του καθαρό.

Έχουμε βουλευτές που δέχονται να ψηφίζουν αντιλαϊκές πολιτικές "αντίθετα απο τα αισθήματα τους" για να μην τους πουν, άκουσον άκουσον, αποστάτες, γιατί έτσι προστάζει η κομματική γραμμή ή μάλλον το προσωπικό τους συμφέρον. Απλά λαϊκιστές.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους παγιδευμένα στον ξύλινο λογο τους,την στείρα πολιτική τους και στις τεταμένες προσωπικές τους σχέσεις.

Δεν πιστεύω ότι αξίζουμε να είμαστε θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που ακόμα και ο Ιονέσκο θα ζήλευε.

Δεν αξίζουμε τέτοιους ανεύθυνους και πολύ μικρους πολιτικούς.

Δεν αξίζουμε την τύχη που μας φτιάχνουν αυτοί οι ανίκανοι άεργοι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά όλοι αυτοί που δημιουργούν αυτήν την πόλωση και αδιέξοδο μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι είναι μόνοι τους, χωρίς λαϊκή υποστήριξη για κανένα μέρος και κόμμα.

Δεν έχουν καταλάβει, δυστυχώς, ότι ο λαός απλά έχει αηδιάσει μαζί τους και τους απαξιώνει.

Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι συνυπεύθυνοι και θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες.

Ή μήπως θα τους κυνηγάνε όλους κάπως έτσι.

Άντε να χαθειτε όλοι σας.Σας βαρέθηκα.

ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Πρωθυπουργάρα μου αναδιατυπώνω.
 ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Πάλι τα κατάφερες και δίνεις τα φώτα μας σε όλη την υφήλιο.Με τις κινήσεις σου  δίνεις μαθήματα πολιτικής σε όλο τον κόσμο.
Να οι κολοτούμπες,να τα πισωγυρίσματα,να τα είπα ξείπα έχουν χάσει την μπάλα. Ούτε ο Μαραντόνα τέτοια τεχνική.
Τις κινήσεις σου θα τις  διδάσκουν σε όλα τα πανεπιστήμια πολιτικών επιστημών ανά την υφήλιο.
Μας έχεις κάνει το κέντρο του κόσμου. Συνεδριάζει η βουλή μας και γίνεται έκτακτο δελτίο μέχρι και στην Αυστραλία.
Μας πας ΣΟΥΖΑΑΑΑ!!!!Και μας αρέσειιι.......
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

Τα πράγματα είναι άσχημα!

Τα πράγματα είναι άσχημα. Είμαστε στην αρχή του τέλους. Εδώ μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη και το Ευρώ-με ότι συνεπάγεται αυτό,-και τα δυο παιδάκια, γιατί παιδάκια είναι τελικά, συνεχίζουν να τσακώνονται για το αν θα κάνουν και πως θα κάνουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και σωτηρίας.
Ήθελα να ήξερα,δεν σκέφτονται ότι υπάρχει η περίπτωση να μην έχουν τι να σώσουν και τι να ενώσουν; Βέβαια τι ψάχνω να βρω σε μια χώρα όπου δυστυχώς η πραγματική πολιτική έχει αντικατασταθεί απο τον απόλυτο λαϊκισμό; Μάλλον καρφίτσα στα άχυρα.
Κακά τα ψέμματα, είτε στην Ευρώπη με το ευρώ και τα μνημόνια είτε έξω από την Ευρώπη και χρεοκοπημένοι, πάλι θα είμαστε εξαρτημένοι από τους ξένους.
Η εθνική υπερηφάνεια που πιπίλιζαν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι έχει πάει βόλτα εδώ και πολλά χρόνια.Την έχουν απολέσει για εμάς οι ίδιοι αυτοί πολιτικάντηδες και πληρωμένοι δημοσιογράφοι τις πράξεις τους και τις κινήσεις τους,π.χ Ιμια, καφέδες στις διάφορες πρεσβείες κτλ .
Απλά τον τελευταίο καιρό είναι  εμφανές.
Προσωπικά πιστεύω ότι το να είμαστε μόνοι μας και χρεοκοπημένοι είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο.Η Ελλάδα δεν θα συνέλθει ούτε σε 30 χρόνια.Και να μην ακούμε παραδείγματα όπως αυτά της Αργεντινής γιατι δυστυχώς δεν είμαστε στην κατάσταση της Αργεντινής. Είμαστε σε πολύ δεινότερη θέση.
Και αυτό γιατί η Αργεντινή είχε μια παραγωγική βάση την οποία εμείς δυστυχώς την έχουμε καταστρέψει εδω και πολλές δεκαετίες δεν έχουμε.


ΕΓΩ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ

Πρόβλεψη.
Ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί την Τρίτη. Αφού θα μας έχουν πετάξει έξω από την Ευρώπη,θα έχουμε βγει από το Ευρώ και θα χρεοκοπούμε.
Λέτε να βγω αληθινός και να είμαι ο νέος Νοστράδαμος; Μακάρι να μην είναι έτσι.
 Διαφορετικά θα φάω την δουλειά της Λιτσα Πατέρα. 

Υ.Γ. Θεέ μου πες μου ότι κοιμάμαι και ονειρεύομαι...........

Μερκελ,δεν ξέρεις που έμπλεξες!

Η Μερκελ ζητάει απο το πολιτικό σύστημα να υπάρξει λύση στο πολιτικό πρόβλημα μέχρι την Δευτέρα το βράδυ.
Σιγά κυρά μου.Τι το πέρασες; Εδώ είναι Ελλάδα! Έχουμε άλλους ρυθμούς, άλλες προτεραιότητες.
Δηλαδή επειδή τους είπες οτι θα μας πετάξετε έξω απο την Ευρώπη νομίζεις ότι θα καταδεκτούν να συνεννοηθούν ο Γιωργάκης με τον Αντωνάκη;
Δηλαδή τι νομίζεις;Η Ευρώπη είναι σημαντικότερη απο την πρωθυπουργική καρέκλα της Μπανανίας, συγγνώμη της Ελλάδας ήθελα να πω.
ΠΡΙΤΣ!
Από εδώ πάνε οι άλλοι!