Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, September 12, 2012

Φέρνουν τον εργασιακό μεσαίωνα στην χώρα και προσπαθούν να μας κοιμίσουν με την Χρυσή Αυγή. Εξαήμερο αντί για πενθήμερο.

Η τρόικα προσπαθεί να καταργήσει οποιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα φέρνοντας τον εργασιακό μεσαίωνα στην χώρα και η κυβέρνηση για να μειώσει τις αντιδράσεις και να μας φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος προσπαθεί να μας παραπλανήσει με τα ατοπήματα της Χ.Α.
Σίγουρα τα τελευταία έκτροπα στα οποία εμπλέκεται η Χ.Α. είναι καταδικαστέα. Σίγουρα όμως είναι γεγονότα τα οποία εύκολα μπορούν να αντιμετωπιστούν σε ένα οργανωμένο κράτος. Αυτά τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι τα μέτρα που προσπαθούν να περάσουν στον εργασιακό τομέα.
τρύπες στα ασφαλιστικά Ταμεία είναι τεράστιες και δεν μπορούν να καλυφθούν με τα προβλεπόμενα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.
Η μείωση των αποζημιώσεων που καταβάλλονται στους εργαζομένους θα πραγματοποιηθεί μέσα από τον περιορισμό στο μισό του χρόνου προειδοποίησης, με απώτερο στόχο το τελικό ποσό να είναι μειωμένο κατά 50%. Στο ωράριο οι δανειστές, ζήτησαν την αύξηση των ημερών εργασίας (από τις πέντε στις έξι) αλλά και την αποσύνδεση του ωραρίου των καταστημάτων από το ωράριο εργασίας του προσωπικού.
Όσον αφορά στον κατώτατο μισθό, η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση που θα αλλάζει τον τρόπο καθορισμού του. Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να μην επηρεαστεί το ύψος του και να παραμείνει στα 586 ευρώ.
Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει να καταλυθεί γιατί έχει ήδη καταλυθεί.

Πέθανε ο βομβιστής της Σπάρτης.

Ο 33χρονος, επίδοξος βομβιστής, στα χέρια του οποίου πριν από περίπου δέκα ημέρες εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στο κέντρο της Σπάρτης,υπέκυψε στα τραύματά του.
Πληροφορίες, που μεταδίδονται από ιστοσελίδες, αναφέρουν πως αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης σε ελέγχους που πραγματοποίησαν σε σπίτι, το οποίο φέρεται να ανήκει σε συνεργό του, βρήκαν 60 έτοιμες αυτοσχέδιες βόμβες.


Το μήνυμα Ομπάμα έπιασε τόπο. Όλοι μας αγαπούν ξαφνικά.

Το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα να αφήσουν στην ησυχία την Ελλάδα μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές έπιασε τόπο. Μόλις μια εβδομάδα μετά ξαφνικά μας αγαπάνε και μας συμπονούν όλοι όσοι μας έβριζαν μέχρις εχθές.
Η Μέρκελ μας αγαπάει και μας συμπονεί,ο Όλι Ρεν το ίδιο,οι Φινλανδοί και οι Ολλανδοί το ίδιο,ο Μπαρόζο το ίδιο.Τι να λέμε τώρα. Όλοι μας αγάπησαν ξαφνικά.
Μόνο τα παπαγαλάκια προσπαθούν να υποστηρίξουν ότι αλλάζει το κλίμα στην Ευρώπη.
Μην έχετε αυταπάτες.
Από τον Νοέμβριο θα ξαναρχίσουν τα μπινελίκια.Νεκρός ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Λιβύη.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη και τρεις εργαζόμενοι στην πρεσβεία σκοτώθηκαν κατά την χθεσινή επίθεση ενόπλων με ρουκέτες στην πόλη Βεγγάζη της Λιβύης, ανακοίνωσε λίβυος αξιωματούχος.
Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο πρεσβευτής επέβαινε στο αυτοκίνητό του ή βρισκόταν μέσα στο προξενείο της Λιβύης όταν σημειώθηκε η επίθεση.
Το βράδυ Τρίτης προς Τετάρτη, εξοργισμένο πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για πλάνα σατιρικής ταινίας αμερικανικής παραγωγής που προσέβαλε τον Μωάμεθ, είχε επιτεθεί με όπλα στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη.
Το πλήθος πυρπόλησε μέρος του προξενείου ενώ ένας Αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος που πυροβολήθηκε υπέκυψε στα τραύματά του. Ταραχώδης ήταν ανάλογη διαμαρτυρία και στην αμερικανική πρεσβεία στο Κάιρο το βράδυ της Τρίτης.