Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, July 10, 2012

Το πρωί αστυνομικός το βράδυ τραβεστί.

Σοκ έχει προκαλέσει στην γειτονική Τουρκία η είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού ο οποίος τα εργαζόταν παράλληλα ως… τραβεστί!
Κάθε βράδυ, μεταμφιεζόταν σε γυναίκα και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις των πελατών του…
Ο αστυνομικός-τραβεστί πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, καθώς, έπειτα από πληροφορίες, συνάδελφός του έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης και τον εντόπισε.
Φυσικά η θητεία του στην τουρκική αστυνομία έλαβε τέλος αυτομάτως. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε αμετανόητος για τις επιθυμίες και τις επιλογές του…"Κόβει" το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1 λόγω οικονομίας.

Μετά τις φήμες που ήθελαν το κανάλι του Αμαρουσίου να σχεδιάζει αλλαγές στο ενημερωτικό του πρόγραμμα και να καταργεί το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, ο ΑΝΤ1 επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο δελτίο δε θα μεταδίδεται.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο σταθμός σε επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε: «Παρακαλούμε σημειώστε αλλαγές και προσθήκες που αφορούν στο πρόγραμμα 29/12 (Δεύτερο Δελτίο). Από το Σάββατο, 14/7, και καθημερινά δε θα μεταδίδεται το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων»


Τους χαιρέτησε στο καφενείο και πήγε να αυτοκτονήσει!

Άγνωστοι εξακολουθούν να παραμένουν οι λόγοι που έσπρωξαν στην αυτοκτονία έναν 53χρονο αγρότη από τα Πηγάδια Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, βρισκόταν σε καφενείο του χωριού μαζί με συγχωριανούς του.
Κάποια στιγμή, τους αποχαιρέτησε λέγοντας ότι θα πήγαινε στο σπίτι του. Όμως, κατευθύνθηκε προς το χωράφι του λίγα μέτρα πιο μακριά, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα! Εκεί τον βρήκαν νεκρό οι δικοί του, με το όπλο πεσμένο δίπλα του. Κανείς από την τοπική κοινωνία δεν φανταζόταν ότι ο 53χρονος θα είχε αυτό το απρόσμενο τέλος. Ο 53χρονος ζούσε μόνος και είχε μόνο αδέλφια. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν άφησε σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τι τον ανάγκασε να φτάσει στην αυτοκτονία.
Όσοι τον γνώριζαν, υποστηρίζουν ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε δεν ήταν ανυπέρβλητα αλλά συνηθισμένα αυτή την περίοδο για τον οποιονδήποτε. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δείξει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η απόφασή του ήταν εντελώς αναπάντεχη για τους συγχωριανούς του. Η Ασφάλεια Ξάνθης διερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.Ο διευθυντής της BILD κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Μόλις πριν από ένα μήνα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε προέτρεπε τους δημοσιογράφους της BILD να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, μήπως και αλλάξουν γνώμη για τη χώρα μας. Να που τελικά δια του Διευθυντή της, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εφημερίδα ακολούθησε τη συμβουλή του Γερμανού πολιτικού. Ο μεγαλύτερος εν ζωή όπως πολλοί λένε δημοσιογράφος της χώρας του και Διευθυντής της BILD ακολούθησε τις προτροπές του Γερμανού πολιτικού. Ο «πολύς» Kai Diekmann, ο άνθρωπος που από το 2002 αναμόρφωσε την εφημερίδα που σήμερα μας επιτίθεται σφοδρά και την κατέστησε πρώτη σε κυκλοφορία σε όλη την Ευρώπη με 2.000.000 καθημερινούς αναγνώστες, βρέθηκε χθες στο νησί της Λέρου. Το protothema.gr συνομίλησε μαζί του για να μάθει τί δουλειά έχει ο σφοδρότερος επικριτής της πατρίδας μας στην Ελλάδα, ποιες ήταν οι εντυπώσεις του από την φιλοξενία μας αλλά και γιατί η εφημερίδα του επιτίθεται τόσο έντονα κατά της χώρας μας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα. Έχω έλθει πολλές φορές τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Κρήτη, την Πάρο, την Σαντορίνη. Σας γνωρίζω καλά και πραγματικά η χώρα σας μου αρέσει πάρα πολύ» ξεκαθαρίζει ο κ. Diekmann. Άνθρωπος με επικοινωνιακό χάρισμα, ο Διευθυντής της γερμανικής εφημερίδας περιέργως δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις. Για την ακρίβεια, πληροφορηθήκαμε πως είναι η πρώτη συνέντευξη που ο ίδιος έδωσε ποτέ σε διεθνές Μέσο Ενημέρωσης, παρά το γεγονός πως αποτελεί τον νούμερο 1 δημοσιογράφο της πατρίδας του με πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να έχει πάρει κάποιος συνεντεύξεις από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους ή να έχει κουμπάρο και προσωπικό του φίλο τον Καγκελάριο της γερμανικής ενοποίησης Χέλμουτ Κολ. Πώς όμως πείστηκε αυτός ο special guest να έλθει στην Ελλάδα την οποία καθημερινά πλέον η εφημερίδα του καταχεριάζει;

Η Γιάννα, οι Κλίντον, ο Αλέξης και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Διαβάστε ένα αρκετά ενδιαφέρων άρθρο από τον Βασίλη Μπόνιο.
Εδώ θα βρείτε το λινκ.Η Γιάννα, οι Κλίντον, ο Αλέξης και άλλες θεωρίες συνομωσίας. - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ