Pages

satyroi

satyroi

Thursday, November 10, 2011

Οι παπαγάλοι των ΜΜΕ.

Αυτά που γράφονται και λέγονται αυτές τις ημέρες είναι για γέλια αλλά προκαλούν αηδία και θυμό γιατί απροκάλυπτα πλέον μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα.
Από εχτές θέλουν να μας πείσουν κάποιοι για την "άνοιξη" που φέρνει ο κος Παπαδήμος.
Προκλητικότατα αγνοούν ότι η πλειοψηφία του λαού εφόσον τον επικαλούνται ήθελε εκλογές. Όχι υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Ο λαός δεν επέλεξε τον κο Παπαδήμο.Δεν τον επέβαλε.Ο λαός χαίρεται γιατί έφυγε ο ΓΑΠ. Όχι γιατί ανακηρύχθηκε ο κος Παπαδήμος ανακοινώθηκε εντολοδόχος πρωθυπουργός.Μέχρι πριν από πέντε ημέρες η μεγάλη πλειοψηφία του λαού τον αγνοούσε. Είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός προτεινόμενος από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.Το αν τα θα τα πάει καλά-όσο γίνεται δηλαδή-μένει να το δούμε και πραγματικά το ευχόμαστε όλοι μας.
Σίγουρα πάντως δε θα έρθει η άνοιξη όπως υποστήριξαν κάποιοι εξ αυτών.
Και είναι εντολοδόχος διότι το σάπιο πολιτικό το οποίο υποστήριζαν-και μάλιστα διαμόρφωναν-απέτυχε παταγωδώς.
Το πιο σίγουρο είναι οτι θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα άδικα χαράτσια που μας έχουν επιβληθεί,και ότι το πιο σίγουρο είναι οτι θα έλθουν και άλλα σκληρά μέτρα.
Και το μεγαλύτερο σίχαμα πλέον ειναι ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι και μέσα, οι οποίοι μέχρι χτες υποστήριζαν τον ΓΑΠ αμέριστα και αδιαμαρτύρητα σε ότι έκανε, τώρα τον λοιδορούν και τον εξυβρίζουν.
Εκτός και αν χαίρεστε που πήρατε μέρος στην γελοιότητα των προηγούμενων ημερών. Διότι από την Παρασκευή είχε ανακοινωθεί απο το Ρόιτερς.Και ενώ εσείς μας πρήζατε με διάφορες μπουρδολογίες,το ρόιτερς επέμενε οτι θα ειναι ο κος Παπαδήμος..
Δεν αναφέρομαι σε όλους τους δημοσιογράφους αλλά στα τυφλά φερέφωνα,στους έμμισθους εντολοδόχους "δημοσιογράφους" ανεξαρτήτως χρώματος,που όλοι τους ξέρουμε.

11/11/2011..........

Οι οπαδοί του ανεξήγητου και του μυστηρίου  αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με αφορμή την 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών, πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη «μετά από πολλές πιέσεις» Αιγυπτίων που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού «που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.
Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Άντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε.
Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, για τους οπαδούς του εσωτερισμού, έχει μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση και θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα.
Πάντως στην Ελλάδα δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα γιατί ο ουρανός μας έπεσε στο κεφάλι πριν από δυο χρόνια και ως εκ τούτου δεν έχουμε τι να φοβηθούμε.......

Η νίκη των αγορών.

Αυτό που συνέβηκε στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα άλλο παρά επίδειξη δύναμης των αγορών εναντίων των πολιτικών δυνάμεων, παγκοσμίως.
Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες είναι η πλήρη υποταγή των πολιτικών στις λεγόμενες αγορές.
Ποια Μερκελ και Σαρκοζι;Ποιος Ομπάμα;Οι αγορές πρόσταξαν και αυτοί υπάκουσαν.
Στην Ελλάδα επέβαλαν τον Παπαδήμο, παιδί των τραπαζών.
Στην Ιταλία προωθείται ο Μάριο Μόντι, υπάλληλος πολλών χρόνων στην Goldman Sachs.
Την Πέμπτη η Standard and Poors "έκανε λάθος " και απέσυρε από την Γαλλία για μια ημέρα την βαθμολόγηση ΑΑΑ.O οίκος είχε στείλει την Πέμπτη mail σε πελάτες τους στο οποίο μείωνε το γαλλικό «ΑΑΑ», αποσύροντάς το όμως γρήγορα και αποδίδοντάς το σε τεχνικό σφάλμα.
Την ίδια ημέρα εκτοξεύτηκαν στα ύψη τα σπρεντς της Ιταλίας.
Ταυτόχρονα εκτόξευαν απειλές  για πιθανή υποβάθμιση των Η.Π.Α.
Ο πιο τρομοκρατημένος ηγέτης από τις αγορές είναι ο ίδιος ο Ομπάμα.
Οι Η.Π.Α. έχασαν τη πρωτοκαθεδρία ως υπερδύναμη και δεν μπορούν πλέον να επιβάλλουν τίποτα και σε κανέναν. Αντιθέτως υπακούν και αυτές.
Τώρα προστάζουν οι αγορές.

Υ.Γ. Αερολογίες γράφω και παραπολιτική κάνω. Μακάρι να πέφτω έξω.

Μεγάλη θλίψη για τον ΓΑΠ.

Σε μεγάλη κατάθλιψη, μαθαίνω ότι βρίσκεται ο ΓΑΠ, διότι παραδίδει τους λογαριασμούς του facebook και του twitter.
Το δράμα ενός τέως πρωθυπουργού, δυστυχώς τώρα ξεκινάει.
Υ.Γ. Άντε να πάμε τώρα για δουλειά, όσο έχουμε ακόμα δηλαδή.

Καλύτερος πρωθυπουργός είναι ο κανένας

Τελικά το http://koukfamily.blogspot.com/ έχει απόλυτο δίκιο.Ο καλύτερος πρωθυπουργός είναι ο κανένας.Με το που έμεινε η χώρα λίγο "ακυβέρνητη" έγινε "χαμός". Ξεκίνησε να λειτουργεί το κράτος.

Δηλαδή έγινε το αυτονόητο.Στο μοναδικό σημείο που είμαι επιφυλακτικός είναι η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη. Πιστεύω ότι ήταν μια ενέργεια για να μας αποπροσανατολίσουν. Αναδημοσιεύω αποσπασμα του  άρθρου παρακάτω.

Ολόκληρο το άρθρο το βρίσκετε εδώ.

 http://koukfamily.blogspot.com/2011/11/blog-post_6811.html

Ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο... "ΚΑΝΕΝΑΣ"!!!

Είμαστε 5 μέρες χωρίς Κυβέρνηση και:
1) έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,
2) κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,
3) έπιασαν ...................

Το μεγάλο ερωτηματικό του Παπαδήμου.Το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται αυτή την στιγμή είναι τι είδους πολιτική θα ακολουθήσει ο νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός.
Θεωρώ ότι η δήλωσή του "δεν είμαι πολιτικός" είναι διφορούμενη και μπορεί ο καθένας να την εκλάβει όπως θέλει μέχρι να μας δείξει τα πρώτα δείγματα διακυβέρνησης του.
Είτε αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα κάνει τα τραγικά λάθη της διακυβέρνησης Παπανδρέου και ότι ως απλός τεχνοκράτης θα κυβερνήσει χωρίς τα δείγματα παρακμής, διαφθοράς και ξύλινου λόγου που διέπει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Ή ότι ως απλός τεχνοκράτης, βλέπει μόνο νούμερα και ας καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα γύρω του;
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη πολιτική, τουναντίον θα φέρει νέα σκληρότερα μέτρα.
Πάντως το ότι χαίρονται και πανηγυρίζουν όλα τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ,και ολοι οι ξενοι ηγέτες για την τοποθέτηση του κου Παπαδήμου με κάνει να ανησυχώ.

Υ.Γ. Τουλάχιστον ο κος Παπαδήμος μιλάει σωστά ελληνικά και θα καταλαβαίνουμε λέει.

Ο μεγάλος κερδισμένος είναι η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

Τις τελευταίες 10 ημέρες ζήσαμε μοναδικές και τραγελαφικές στιγμές. Βλέπαμε τον πρωθυπουργό να αναγγελει δημοψήφισμα ενώ είχε συμφωνήσει τρεις ημέρες πριν με την Ε.Ε και την τρόικα, και να τον γιουχαΐζει όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδος,οι ξένοι ηγέτες και να του λένε στυγνά ΦΥΓΕ και να μας απειλούν να μας πετάξουν από την Ε.Ε., σύσσωμη η αντιπολίτευση ο δε ΓΑΠ να ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί,το δε ΠΑΣΟΚ να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης αυτός να φεύγει αλλά να παραμένει πρωθυπουργός, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να "παραιτούνται" για να "ρίξουν" τάχα μου τον ΓΑΠ αλλά στο τέλος της ψηφοφορίας να τον έχουν ψηφίσει και να τον χειροκροτούν σαν να έβλεπαν τον Αλ Πατσίνο σε θεατρική παράσταση.
Η κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" έγινε τελικά κυβέρνηση συνεργασίας του δικομματισμού με δεκανίκι μικρής χρονικής διαρκείας(ο Καρατζαφερης θα φυγει γρηγορα) το ΛΑΟΣ, ψάχνανε να βρουν πρωθτπουργο,εκ των εξωθεν υποδειχτηκε ο κος Παπαδήμος,ο ίδιος έθετε όρους,τα άλλα παιδιά από την Βοστόνη διαφωνούσαν, τελικά τα βρήκαν και ήταν αναμενόμενο, στο τραπέζι έπεφταν ονόματα για την πρωθυπουργία ανά μισάωρο-κλαίνε οι ράφτες από τις ακυρώσεις των κουστουμιών που είχαν παραγγελθεί-ο Σαμαράς απο αντιμνημονιακός ξαφνικά έγινε υπέρ του μνημονίου,και τώρα παραιτούνται οι βουλευτές της Ν.Δ.,και διάφορα άλλα τέτοια γεγονότα που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα τα έχουν χαμένα.

Εδώ τα έχασαν οι Ευρωπαίοι που ενώ μας έδιναν σκληρά τελεσίγραφα για την Δευτέρα 07-11-2011 ότι δήθεν θα μας πέταγαν απο την Ευρώπη είχαν μείνει τόσο άναυδοι που απλά πιπίλαγαν να τα βρούμε.

Η γελοιότητα έζησε μεγάλες στιγμές το τελευταίο δεκαήμερο.

Νίκη των τραπεζιτών!!

Tελικά θα έχουμε νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό,τον κο Λουκά Παπαδήμο. Πρώην στέλεχος της FEDEX και της ΕΚΤ, είναι γνωστός στους διεθνείς τραπεζιτικούς κύκλους.
Στην καθημερινότητα μας πάντως δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ο ΓΑΠ δυστυχώς δεν θα πάει στην Ιταλία για να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Σίλβιο στην δημοσιονομική κρίση που ξεκίνησε να την μαστίζει.
Ο Σαμαράς θα συνεχίσει να ζητάει εκλογές και η Ευρώπη θα συνεχίσει να γελάει μαζί μας.
Εμείς θα βλέπουμε τα χρήματά μας να μην φτάνουν για τίποτα,οι φόροι θα συνεχίζουν να μας πνίγουν.
Άντε, βοήθειά μας.


Υ.Γ. . Αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με αυτήν την φαρσοκωμωδία,με αυτό το γελοίο τσίρκο του δικομματισμού.
Τελικά έχασα και αυτή την δουλειά

Άρχισε η σύνοδος.

Έγινε και αυτό. Ξεκίνησε στην ώρα της (στις 10:00),η σημερινή συνεδρία μετά του προέδρου της δημοκρατίας,για την ανάδειξη προσωρινού πρωθυπουργού.
Με τόσα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες,το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο(λέμε τώρα). Πάντως επικρατέστερος είναι ακόμα ο κος Παπαδήμος.
Αν και σήμερα δεν αποφασιστεί και ανακοινωθεί νέος πρωθυπουργός,θα στείλω και εγώ το βιογραφικό μου.Εσείς;