Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, September 18, 2012

Παρακρατικές οργανώσεις δρουν στην Δυτική Θράκη.

Τη δράση παρακρατικών οργανώσεων στην Δυτική Θράκη επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής. Συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλώντας για την μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής αλλά και για ορισμένους που επιχειρούν να την χειραγωγήσουν είπε ότι «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δράση παρακρατικών οργανώσεων στην Θράκη και εκεί έχουν γνώση οι φύλακες».
Την πεποίθησή του ότι πολιτικός υπεύθυνος για την μουσουλμανική μειονότητα δεν πρέπει να είναι μόνο ο υπουργός Εξωτερικών αλλά και τα υπόλοιπα υπουργεία επισημαίνοντας ότι «Δεν είναι εξωτερική υπόθεση η Θράκη», εξέφρασε ο Δ.Αβραμόπουλος.

 

Καρκινοπαθής ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα και σώθηκε!

Ανακάλυψε θαυματουργή δίαιτα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.
Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο στον Τέηλορ και του ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος για να γιατρευτεί. Ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο παχύ έντερο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ο Τέηλορ, που ήταν μηχανικός σε πετρελαϊκή εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παραδόθηκε στην μοίρα του και άρχισε να ψάχνει τα πάντα για την αρρώστια μέσω του ίντερνετ. Αυτό που ξεκίνησε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας και οποιοδήποτε φρέσκο προϊόν αλλά αντίθετα ξεκίνησε να καταναλώνει δέκα μερίδες φυτικές τροφές και μερικά δισκία σελήνιο την μέρα.
Ο καρκίνος εξαφανίστηκε
Στις 6 Αυγούστου το νοσοκομείο του έδωσε την πιο ευχάριστη ανακοίνωση της ζωής του: Ο καρκίνος δεν υπήρχε πια!
Δεν υπάρχει αμφιβολία στην αρχική διάγνωση, όχι μόνο γιατί στο νοσοκομείο είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και για ένα άλλο λόγο. Στο παρελθόν είχε υποστεί εγχείρηση για αφαίρεση καρκινικών όγκων και των μεταστάσεών τους.
Πρόκειται για μια ίαση θαύμα και για μια θαυματουργή τακτική που όμοιά της δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στα ιατρικά χρονικά. Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο για να εξαγάγουν επιστημονικά συμπεράσματα πριν αναγνωρίσουν την θαυματουργή «δίαιτα Τέηλορ».
πηγή http://www.defencenet.gr

Μετάνιωσε που έκανε όργιο με τρεις άνδρες και κατήγγειλε βιασμό

Ακριβά πλήρωσε μία κοπέλα την ιδέα της να καταγγείλει στην Αστυνομία βιασμό από τρεις άνδρες, την ώρα που η ίδια είχε συναινέσει να συμμετάσχει μαζί τους σε σεξουαλικό όργιο.
Το περιστατικό συνέβη στο Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Η Ρόζι Ντοντ, μία 20χρονη κοπέλα, αποφάσισε να περάσει μία «καυτή» νύχτα με τρεις άνδρες που γνώρισε σε ένα μπαρ.
Ωστόσο την επόμενη ημέρα η ίδια το είχε μετανοιώσει, και έτσι αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταθέσει πως οι τρεις νεαροί την μέθυσαν και την βίασαν διαδοχικά.
Οι τρεις άνδρες ηλικίας 21, 23 και 25 ετών ωστόσο κατά τις ανακρίσεις περιέγραψαν ακριβώς τα ίδια γεγονότα πράγμα που έβαλε τους αστυνομικούς σε υποψίες.
Τελικά αφού ανέκριναν την 20χρονη, αυτή μετά από ώρα «έσπασε» με συνέπεια να ομολογήσει ότι το όργιο έγινε στο σπίτι της με την θέλησή της και πως η ίδια προέβη σε καταγγελία επειδή μετανοιωσε για την πράξη της.
Τελικά η Δικαιοσύνη την τιμώρησε ακριβά καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών.

Παλουκωμένος «βρικόλακας» βρέθηκε θαμμένος στη Βουλγαρία

Ο σκελετός ενός «βρικόλακα» που είχε σκοτωθεί με βίαιο τρόπο και έφερε μια σιδερένια ράβδο καρφωμένη στο στέρνο του περίμενε 700 χρόνια για να ανακαλυφθεί από αρχαιολόγους στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας.
Όπως δήλωσε ο Μπόζινταρ Ντιμίτροφ, διευθυντής του βουλγαρικού Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, το λείψανο πιθανότατα ανήκει στον «Krivich» (άνθρωπος με σώμα σε σχήμα γάντζου), όπως τον αποκαλούσαν οι σύγχρονοί του, ή εναλλακτικά σε κάποιον από τους κληρονόμους του.
Ο «Krivich» ήταν ανάπηρος αλλά εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος. Θρυλικός πειρατής και διευθυντής του φρουρίου της Σωζόπολης, επισκίαζε τους γύρω του με τις γνώσεις του για τη θάλασσα, τα αστέρια και τα βότανα. Βυζαντινά ευρήματα τον θέλουν να λεηλάτησε ένα βενετσιάνικο πλοίο, ενώ είναι πιθανό να ανακηρύχθηκε ειδικός στη μαγεία.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο άντρας μπορεί να ήταν πράγματι ιδιαίτερα μορφωμένος, καθώς τα άτομα αυτά συχνά έγειραν υποψίες κατά τον Μεσαίωνα. Ο τάφος ανακαλύφθηκε κοντά στην αψίδα μιας εκκλησίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν αριστοκράτης.
Ο άνδρας είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές στο στήθος και το στομάχι, καθώς οι σύγχρονοί του φοβόταν ότι θα αναστηθεί ως βρικόλακας, αναφέρει το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, προαναγγέλλοντας την προβολή σχετικού ντοκιμαντέρ στο National Geographic.