Pages

satyroi

satyroi

Friday, February 10, 2012

Το ανέκδοτο της χρονιάς.

Το ανέκδοτο της χρονιάς.Ο ΓΑΠ και η παρέα του είναι εναντίων του μνημονίου και ο Σαμαράς θα μείνει ο μόνος που θα υποστηρίζει το μνημόνιο.
Βέβαια εκεί στο ΠΑΣΟΚ μάλλον πιστεύουν ότι θα τους βγει.Για τόσο ηλίθιους μας περνούν άραγε?
Και ξαφνικά όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δυόμιση χρόνια μας έχουν βάλει στην μέγγενη του μνημονίου και μας σπρώχνουν σε νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα λόγω της απραξίας τους ,ξαφνικά είναι εναντίων του νέου μνημονίου?
Γιατί άραγε, επειδή είδαν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται?Ή μήπως νομίζουν ότι αν το καταψηφίσουν τώρα θα ξεπλυθούν στην συνείδηση του λαού?
Γιατί αν αυτό πιστεύουν τότε μάλλον είναι γελασμένοι.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή εναντίων των μέτρων.

Την Κυριακή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα,την ώρα της ψήφισης των μέτρων, από απλούς Έλληνες αγανακτισμένους πολίτες.
Οι Τελευταίες πληροφορίες θέλουν να παρευρίσκεται και ο Μίκης Θεοδωράκης όπου θα θα προσπαθήσει να κάνει προσωπική παρέμβαση στην βουλή.
Για να πετύχει το νέο κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να μπουν κομματικές σημαίες,δεν θα πρέπει η αγανάκτηση να έχει κομματικό καπέλωμα. Από κανένα κόμμα. Γιατί είμαστε αγανακτισμένοι με όλους.Αν θέλετε σημαίες πάρτε τις ελληνικές.

Όποιος διαφωνεί να φύγει....

Σε δραματικούς τόνους η ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που έκανε λόγο για «ώρα ιστορικής ευθύνης».
«Αυτή την ώρα δοκιμάζονται και οι αντοχές της κυβέρνησης. Και είναι σαφές πως δεν μπορούν όλοι να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης. Η χρεωκοπία της Ελλάδας ωστόσο δεν είναι επιλογή που μπορούμε να επιτρέψουμε. Τις συνέπειες θα τις πληρώσει η χώρα πανάκριβα, και ιδιαίτερα όσοι παλεύουν σήμερα να τα βγάλουν πέρα σε μια δύσκολη πραγματικότητα» είπε ο πρωθυπουργός... διάβασε ολόκληρο το άρθρο

                                           Πίσω και σας έφαγααααααα......Kαι επίσημα το κόμμα των Πειρατών.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε το κόμμα Πειρατών Ελλάδας, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, τα δικαιολογητικά και τις απαιτούμενες 200 και πλέον υπογραφές που απαιτούνται για την αναγνώρισή του ως πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.
Σύνθημά του «Ελεύθερες ιδέες, ελεύθερος πολιτισμός, ελεύθεροι άνθρωποι».
Σε δέκα ημέρες αναμένεται... διάβασε ολόκληρο το άρθρο

πηγή.in.gr

Και εσύ τέκνον Μαριλίζα?

Καλά για τους υπουργούς του ΛΑ.ΟΣ σχεδόν όλοι το περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα έφευγαν από αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται κυβέρνηση Παπαδήμου.Δεν ξέρω γιατί όλοι κάνουν τους έκπληκτους.Το παράδοξο θα ήταν αν παρέμεναν στην κυβέρνηση, όπως και ζητούσαν οι ίδιοι, παρά την απόφαση του Καρατζαφέρη.Και λέω ότι το περίμεναν γιατί ήταν δεδομένο οτι ο Καρατζαφέρης και το ΛΑ.ΟΣ θα την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν θα έβλεπαν ότι έχαναν εκλογική δύναμη και συρρικνώνονται τα ποσοστά τους. Εμείς το είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή που είχε μπει στην κυβέρνηση το ΛΑ.ΟΣ. Τώρα βέβαια,πως θα το αντέξουν αυτό ο Άδωνις και ο Βορίδης,που θα μείνουν χωρίς υπουργείο είναι άλλη συζήτηση.
Απλά τώρα επισημοποιείται η συνεργασία των συμφοιτητών και χωρίς το δεκανίκι του ΛΑ.ΟΣ.
Η έκπληξη ήταν η χθεσινή παραίτηση του υφυπουργού εργασιας κου Κουτσούκου,και το παράδοξο για εμένα είναι η παραίτηση της κας Μαριλίζας Ξενογιανννακοπούλου. Πνευματικό παιδί του ΓΑΠ είναι, αυτός την ανέσυρε και την στήριξε μέχρι σήμερα και αυτή βέβαια τον στήριζε τυφλά, απόλυτα ταυτισμένη με αυτόν.
Η παραίτησή της της μπορεί να σημαίνουν πολλά.

O οικολόγος Τρεμόπουλος και το «Μακεδονικό Αναγνωστικό». βίντεο.

Δηλώσεις του οικολόγου Τρεμόπουλου από το 2006 στην παρουσίαση του  « Μακεδονικού Αναγνωστικού».Και επειδή και ο ΓΑΠ είναι οικολόγος,το ίδιο οικολογικά είναι και τα πράσινα άλογα...Οι οικονομικοί εισαγγελείς παραμένουν στην θέση τους.

Το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου απέρριψε την πρόταση του υπουργού δικαιοσύνης κου Παπαϊωάννου για την αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων κων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη με 7 ψήφους υπέρ και 4 κατά και παραμένουν στην θέση τους.
Θυμίζουμε οτι οι οικονομικοί εισαγγελείς ασχολούνταν με την υπόθεση για την διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ και έχουν ήδη παραπέμψει την υπόθεση στη Βουλή, προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.