Pages

satyroi

satyroi

Sunday, September 9, 2012

Στις 7 το βράδυ η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το νέο πακέτο μέτρων

Μην έχετε αγωνία για το αν θα συμφωνήσουν ή όχι για τα νέα μέτρα οι πολιτικοί αρχηγοί.Θα συμφωνήσουν σε όλα και για όλα.Για το καλό μας βέβαια.Τα σχετικά δημοσιεύματα περί δήθεν διαφωνιών των τριών αρχηγών της συγκυβέρνησης θα πάνε περίπατο.
στις 7 το βράδυ της Κυριακής θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, όπου θα τεθεί επί τάπητος το νέο πακέτο επώδυνων μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ περίπου.
Οπότε ας πάμε να πιούμε ακόμα ένα καφέ, όσο μπορούμε ακόμα. Από αύριο βλέπουμε.


Θα τρελαθούμε.Ο Λοβέρδος προτείνει λύσεις. Τόσο θράσος?

Με απόλυτη διακριτικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες κυκλοφόρησε χθες στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Ίνδικτος» το νέο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου με τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση».
Από τους πρωτεργάτες της κυβέρνησής ΓΑΠ που μας έχωσε στην αγκαλιά του ΔΝΤ,ο υπουργός που δήλωσε ότι ζούμε πολύ και δεν πεθαίνουμε,ο υπουργός που στήριξε όλες τις αποφάσεις του ΓΑΠ και της τρόικας αδιαμαρτύρητα,ο υπουργός ο οποίος σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega , παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έδρασε δημαγωγικά όταν ήταν στην αντιπολίτευση με την δήλωσή του «Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν» τώρα θέλει να ασκήσει κριτική αλλά και να προτείνει λύσεις εξόδου..... από την κρίσή που και ο ίδιος έβαλε το χέρι του για να μας σπρώξει σε αυτή την κρίση.
Στο βιβλίο του προτείνει την άμεση εκπόνηση εθνικού σχεδίου εξόδου από τη κρίση, η συλλογική υλοποίηση του οποίου θα αποτελεί τη βάση για την αναγκαία πολιτική δουλεία, στον πυρήνα του πάλλεται ένα πρελούδιο -όπως ο ίδιος επισημαίνει -αταλάντευτου αγώνα με καθαρούς στόχους.
Όπως όλα δείχνουν,ο συμπαθής κατά τα άλλα πρώην υπουργός, είτε μας περνάει χρυσόψαρα είτε ανόητους. Είτε έχει τόσο θράσος είτε είναι αφελής,που δεν το πιστεύουμε όμως.Και ακόμα πιο σίγουρα δεν πιστεύει ότι η σιωπή είναι χρυσός.
Ποιοι τον σπρώχνουν σε αυτές τις κινήσεις θα φανεί σύντομα.

Και δεύτερη κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Ρόδο.

Η δεύτερη αρπαγή χρηματοκιβωτίου από τις εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στη Ρόδο μέσα σε ένα 24ωρο, κάνει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με σπείρα έμπειρων κακοποιών που «ειδικεύεται» σε τέτοιου είδους κλοπές.
Αυτή τη φορά, οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν στην περιοχή Λάρδο της Ρόδου, όπου διέρρηξαν την πόρτα του ξενοδοχείο, μπήκαν στο γραφείο και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα συρτάρι. Δεν έμειναν σε αυτό, όμως, καθώς «σήκωσαν» και το χρηματοκιβώτιο που περιείχε και αυτό σημαντικό χρηματικό ποσό καθώς και μπλοκ επιταγών! Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους και έγιναν καπνός.
Οι ίδιοι, όπως όλα δείχνουν δράστες είχαν διαρρήξει την προηγούμενη νύχτα τα γραφεία και την αποθήκη μιας εταιρείας αλεύρων και τροφίμων στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου- Καλλιθέας και είχαν αρπάξει το βάρους 500 κιλών χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ είχαν κλέψει χρήματα και από τους χώρους των γραφείων!
Σε αυτή την περίπτωση, οι δράστες είχαν φορτώσει το χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο αργότερα έριξαν στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Μαρίνας στο Κορακόνερο! Το όχημα εντοπίστηκε από δύτες, ανασύρθηκε με τη βοήθεια γερανού και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη των κακοποιών.Αναδημοσίευση από το protothema.gr