Pages

satyroi

satyroi

Thursday, March 22, 2012

Κι όμως ο Α. Σαμαράς φοράει παντελόνια.

Πολλοί είναι αυτοί που λοιδορούν τον πρόεδρο της Ν.Δ. για την δήλωσή του ότι "φοράει παντελόνια".Το ότι είναι κάπως λαϊκιά ως έκφραση είναι αλήθεια. Όμως είναι αληθινό πέρα ως πέρα ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. πραγματικά φοράει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. Εμείς το ψάξαμε και φέρνουμε τις αποδείξεις ενώπιόν σας. Καλά θα κάνουν οι λασπολόγοι να προσέχουν τι γράφουν για τα παντελόνια.Απόδειξη 1.
Απόδειξη 2

Απόδειξη 3.


Το σύνδρομο του νεραντζιού.

Καλό και αυτό με την συγκομιδή των νεραντζιών από το κέντρο της Αθήνας.Ο πανικός είναι μεγάλος στους "επίσημους" αφού προστρέχουν σε τέτοιο μέτρο.Λες και αν κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν φασαρίες θα τους σταματήσουν η ύπαρξη ή μη των νεραντζιών.Οι αρχές θα έπρεπε να ήξεραν ότι αρκούν τρεις τέσσερις να ξεκινήσουν να φωνάζουν και η αναταραχή ξεκίνησε.Και αν είναι κύκλοι που θέλουν να δημιουργήσουν οργανωμένα προβοκάτσια σίγουρα έχουν πιο αναπτυγμένες μεθόδους από το να μαζεύουν νεράντζια. Όταν όμως κυριεύεσαι από πανικό, τότε τρέμεις και την σκιά σου. Εκτός και αν κάποιος θέλει να κάνει βιομηχανική παραγωγή γλυκού νεραντζιού.

Άρωμα διαφθοράς και στην Ιρλανδία.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Μπέρτι Αχέρν «δεν κατάφερε να εξηγήσει» την πηγή των χρημάτων που κατατέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με αυτόν, αναφέρεται στο πόρισμα πολυετούς έρευνας μεταξύ άλλων και για τις δοσοληψίες ενός από τους αρχιτέκτονες του (πρώην) ιρλανδικού θαύματος.
Κατά την επιτροπή, ο Άχερν δεν είπε την αλήθεια για τις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν ποσά με συνολικό ύψος 165.214 ιρλανδικών λιρών (περίπου 210.000 ευρώ).
Ωστόσο ο Άχερν δεν είναι ύποπτος διαφθοράς, αντίθετα με τουλάχιστον τρία άτομα οι δραστηριότητες των οποίων επίσης εξετάστηκαν.
Η επιτροπή, που αποτελούνταν από δικαστές, αναφέρει ακόμη ότι «υπουργοί έκαναν σειρά επίμονων και δηλητηριωδών επιθέσεων» κατά των μελών της και προσθέτει ότι «χωρίς αμφιβολία» έγιναν για να υπονομευτεί το έργο της.
Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, δήλωσε ότι θα την παραπέμψει την έκθεση στην αστυνομία και στην εισαγγελία. Την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Πέμπτη, θα υπάρξει και συνεδρίαση της Βουλής.

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ύποπτος για τις δολοφονίες στην Τουλούζη.

Νεκρός είναι ο ύποπτος για τις δολοφονίες στην Τουλούζη καθώς μετά από μάχη με την αστυνομία σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι.
Ο 23χρονος Μοχάμεντ Μεράχ ήταν πολιορκημένος αλλά βαριά οπλισμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από τα ξημερώματα της Τετάρτης· η περιοχή είχε εκκενωθεί και οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν κρατηθεί σε απόσταση.
Ο Μεράχ θεωρείται υπεύθυνος για τον θάνατο τριών στρατιωτών, καθώς και τριών παιδιών και ενός ραβίνου σε εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη.
Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, οι ειδικές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας (Raid) πραγματοποίησαν πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης έφοδο στο διαμέρισμα. και ο Μεράχ πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός του, συνεχίζοντας να πυροβολεί.
Στη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί.
                                                               Ο ύποπτος δολοφόνος.


πηγή.gr