Pages

satyroi

satyroi

Thursday, September 6, 2012

Μια απίστευτη ιστορία.Μας δωρίζουν οι Αμερικανοί τα τανκς αλλά δεν τα παίρνουμε γιατί δεν είναι Γερμανικά.

Απίστευτο και όμως πραγματικό.Το τραγελαφικό μας κράτος σε όλο του το μεγαλείο.Η παραδοχή ότι έχουμε γίνει στην κυριολεξία Γερμανικό προτεκτοράτο.
Ζαλισμένοι ακόμα από τον αριστερό αντιαμερικανισμό του 80-και ίσως όχι άδικα-εμείς τα πρόβατα δεν καταλάβαμε ότι από την εποχή του Σημίτη περάσαμε στην Γερμανική αγκαλιά.
Η αποκάλυψη που έρχεται από το defencenet.gr είναι καταλυτική για τις σχέσεις μας ως αυτόνομο κράτος.
Οι Αμερικανοί μας κάνουν δωρεάν παραχώρηση 400 μεταχειρισμένα τανκς 400 Μ1Α1 Abrams αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ με μόνο όρο την μεταφορά τους από τις Η.Π.Α προς την Ελλάδα.
Ο Στρατός έχει καταγεγραμμένες και συγκεκριμένες απόψεις και βλέποντας την κατάσταση των σημερινων Μ48Α5, κυριολεκτικά περιμένει ως μάννα εξ ουρανού τα Μ1Α1.
Όλη η ηγεσία από Φ.Φράγκο μέχρι και Κ.Ζιαζιά τάσσεται υπέρ της προμήθειάς τους.
Και ξαφνικά ένας πρέσβης, άσχετος με τα τεχνικά θέματα  όπως εμείς  προβάλλει τον μπαμπούλα "τρόικα" και την εκτίμηση του ότι θα θυμώσουν οι δανειστές μας επειδή καίνε πολύ......
Ο σκοπός?Το εθνικό συμφέρων?
Διαβάστε και αυτό το άρθρο από το  defencenet.gr  για να τρίβεται τα μάτια σας. Τελικά είχε δίκιο ο Σαμαράς. Βοήθα Παναγιά.....Βόμβα στο σκάνδαλο siemens: Η βουλή παραδέχεται εγγράφως ότι έχει την κατάθεση Χριστοφοράκου με τα ονόματα των δωροδοκηθέντων αλλά δεν τα χορήγει

Αναδημοσίευση από Ramnousia

Σήμερα έλαβα με συστημένη επιστολή από την Βουλή των Ελλήνων, την Γενική Διεύθυνση Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και την Διεύθυνση Ειδικών Μονίμων Επιτροπών το έγγραφο με Αριθμ. Πρωτ.167, 30 Αυγούστου 2012, το οποίο αναφέρει:
“Kατόπιν των από 28.08.2012 και 30.08.2012 αιτήσεών σας για την χορήγηση αντιγράφων εκ του αποδεικτικού υλικού που τηρείται στο αρχείο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens, σας γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να ασκηθεί δικαίωμα πρόσβασης στα αιτηθέντα έγγραφα (σχόλιο: εδώ η Βουλή παραδέχεται ρητά ότι τα αιτηθέντα υφ εμού έγγραφα υπάρχουν), για τους λόγους που εκτίθενται κατωτέρω”: Διάβασε εδώ όλο το άρθροΠάμε δυνατά για την πρωτιά στην... ανεργία.

Επιτέλους έχουμε βάλει πλώρη για μια ευρωπαϊκή πρωτιά. Αυτή της ανεργίας. Αρνητική πρωτιά βέβαια αλλά καθώς φαίνεται για τους κυβερνώντες μάλλον ασήμαντο.
Στο 24,4% εκτινάχθηκε η ανεργία στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, από 23,5% τον Μάιο 2012 και 17,2% τον Ιούνιο πέρυσι. Άνεργοι είναι πλέον 1.216.410 άτομα, καθώς μέσα σε έναν χρόνο περίπου 1.000 πολίτες έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους. Ειδικά για τους νέους έως 24 ετών, η ανεργία αποτελεί «μάστιγα» και καταρρίπτει κάθε αρνητικό ρεκόρ, καθώς «εκτοξεύτηκε» στο 55%. Αλλά, και στην πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα (25- 34 ετών), η ανεργία «σκαρφάλωσε» στο 32,1%.
Αναλυτικά, από την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), προκύπτουν τα εξής: Οι άνεργοι ανήλθαν τον Ιούνιο εφέτος σε 1.216.410 άτομα και αυξήθηκαν κατά 358.334 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο πέρυσι (αύξηση 41,8%) και κατά 50.666 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2012 (αύξηση 4,3%).

 

Η δημοσκόπηση που καταγράφει την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή.

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί η δημοσκόπηση της PulseRC που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφόρησε σήμερα την Πέμπτη 6.9.2012.
Η δημοσκόπηση καταγράφει την συνεχόμενη κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, όπως και την αποτυχία του να αντιδράσει στο φαινόμενο "Χρυσή Αυγή".
Παρατηρώντας τους πίνακες που αφορούν την πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων, παρατηρούμε ότι όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, εμφανίζουν κάμψη συγκριτικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου. Ιδιαίτερα τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εμφανίζουν σοβαρή κάμψη, απότοκο της γενικής δυσαρέσκειας από τις κυβερνητικές επιλογές, όπως αναλυτικά θα δούμε παρακάτω.
Τη δυσαρέσκεια αυτή όμως δεν καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επίσης υποχωρεί, αλλά η χρυσή Αυγή, η οποία εμφανίζει άνοδο 3,6% (4,6% μετά την αναγωγή επί των εγκύρων)! Η αύξηση του ΚΚΕ είναι οριακή και, προς το παρόν, δείχνει «φρένο» στη ραγδαία πτώση που εμφάνισε μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου.Αναλυτικά τα αποτελέσματα της μέτρησης (σε παρένθεση το αποτέλεσμα της αναγωγής):
● Η Ν.Δ. στο 22,5% (25%) έναντι 29,7% στις εκλογές.
● Ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5% (24%) έναντι 26,9%.
● Το ΠΑΣΟΚ 7,5% (8%) έναντι 12,3%, και μάλιστα με τη δημοσκόπηση να διενεργείται εν μέσω του εορτασμού των 38 χρόνων από την ίδρυσή του.
● Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6% (6,5%) έναντι 7,5%.
● Η Χρυσή Αυγή 9,5% (10,5%) έναντι 6,9%.
● Η ΔΗΜΑΡ 4% (4,5%) έναντι 6,3%.
● Το ΚΚΕ 4,5% (5%) έναντι 4,5%.
● Άλλο Κόμμα δηλώνει το 6,5% (7%) έναντι 6%, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους οικολόγους Πράσινους και τη Δημιουργία Ξανά-Δράση να πιάνουν το 1% να ξεχωρίζουν φτάνοντας το 1%.
● Οι αναποφάσιστοι κινούνται στο 8,5% (9,5%).


πηγή το ποντίκι

Φυλάκιση 4 ετών στον εφοπλιστή Παύλο Βαρδινογιάννη

Για δόλια χρεοκοπία καταδικάστηκε, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, ο εφοπλιστής...
Παύλος Βαρδινογιάννης!
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 2007 φέρεται να απέκρυψε την πραγματική αξία 12.000 μετοχών της Motor Oil Holdings SA, προκειμένου να ελαττώσει την κατάσταση της περιουσίας του.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το pheme.gr, στον ισολογισμό που κατέθεσε στην εισηγήτρια δήλωσε ότι η αξία τους ανέρχεται σε 297.600 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα η αξία τους υπερέβαινε τα 115 εκατομμύρια ευρώ.
«Ο κατηγορούμενος ελάττωσε την κατάσταση της περιουσίας του και παρασιώπησε και απέκρυψε τις αληθινές του δικαιοπρακτικές σχέσεις», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.
Με τον τρόπο αυτό, όπως σημειώνεται, δεν κατέθεσε πλήρη και αληθή ισολογισμό, δυσχεραίνοντας την ικανοποίηση των πιστωτών του.
Το Δικαστήριο έδωσε στην ποινή φυλάκισης των 4 ετών ανασταλτικό αποτέλεσμα.Αναδημοσίευση από το directNEWS.gr
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2012 από directNEWS.gr

Μ.Α.Τ εναντίων αστυνομικών.

Στιγμές μεγάλης έντασης επικράτησαν λίγο πριν από τις 8 και μισή το πρωί στην είσοδο της σχολής της ΕΛ.ΑΣ. στην Καισαριανή. Δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά από διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς προκειμένου να εμποδίσουν τα λεωφορεία με τις ενισχύσεις να ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ, ήρθαν στα χέρια με τους συναδέλφους τους.
Όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής τα ΜΑΤ είχαν εντολή να τους απωθήσουν προκειμένου να ανοίξουν την είσοδο του κτιρίου.
Τελικά ο αποκλεισμός της σχολής της ΕΛ.ΑΣ στην Καισαριανή από τους αστυνομικούς εληξε μετα απο συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία τους με τον Αρχηγό της Αστυνομίας υπήρξε η δέσμευση από την πλευρά του κ. Παπαγιαννόπουλου ότι το αίτημά τους για τα νυχτερινά θα προωθηθεί και ότι ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός.


John Galliano: Του αφαιρέθηκε το βραβείο της Λεγεώνας της Τιμής

Μετά την καταδίκη του για το υβριστικό αντισημητικό σχόλιο που έκανε μεθυσμένος τον Φεβρουάριο του 2011σε παρισινό ρεστοράν και την επακόλουθη εκθρόνιση του από τον Dior τώρα ο γάλλος πρόεδρος Francois Hollande αποφάσισε να του αφαιρέσει το βραβείο της Λεγεώνας της Τιμής που του είχε απονείμει το 2009 ο Νικολά Σαρκοζί για την προσφορά του στην γαλλική μόδα.
Μετά το συμβάν στο εστιατόριο ο Galliano παρακολούθησε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Εντωμεταξύ όμως είχε προκαλέσει το μένος πολλών ανθρώπων της μόδας μεταξύ των οποίων την εβραία και πρόσωπο του Dior Natalie Portman. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που στήριξαν τον ταλαντούχο σχεδιαστή όπως η kate Moss η οποία του εμπιστεύτηκε το νυφικό του γάμου της με τον Jamie Hince λίγους μήνες μετά το συμβάν αλλά και η Anna Wintour με την οποία εθέαθη να τρώει στο Ritz του Παρισιού στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας.