Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, December 13, 2011

Μοντέλα και "αξιοκρατία".

Ωραίες κοπέλες,δεν λέω, αλλά κατά πόσο διαθέτει τα προσόντα αυτό το αφήνω στην κρίση σας.Η "αξιοκρατία" όπως την εννοούμε στην Ελλάδα, ξαναχτύπησε.Σας καταθέτω ατόφιο το άρθρο από την real.gr
Real Επικαιρότητα
Μοντέλα στα γραφεία τύπου
12/12/2011 8:49:00
Είναι νέες, όμορφες και εντυπωσιακές. Η Μαρία Βολανάκη ανήκει πλέον στο δυναμικό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και προσφέρει τις υπηρεσίες στο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Όπως και η Ελένη Λογκάκη, στο Γραφείο Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η Μαρία Βολανάκη στο Γρ. Τύπου της ΔΗΣΥ
Από τις πίστες και τις «καυτές» φωτογραφίσεις, στον χώρο της πολιτικής βρέθηκε η σέξι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου Μαρία Βολανάκη. Για την ακρίβεια η...όμορφη Μαρία αποφάσισε να εξασκήσει τις ικανότητές της στη δημοσιογραφία ως εθελόντρια στο γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η σέξι Μαρία, εδώ και κάμποσο καιρό ανήκει στο δυναμικό του κόμματος και συγκεκριμένα εργάζεται στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».


Η μεγαλωμένη στον Πειραιά αλλά με καταγωγή από την Κρήτη Μαρία Βολανάκη έχει διαγράψει ήδη πλούσια θητεία στις πίστες, αντίστοιχη με τα πλούσια προσόντα της (Πιάνο , γαλλικά και Πανεπιστήμιο εννοούμε, μα που πήγε το μυαλό σας;) τραγουδώντας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Πέγκυ Ζήνα και άλλους καλλιτέχνες, αλλά και σε λιγότερο «λαμπερά» μαγαζιά.

Το νέο απόκτημα των Ενόπλων Δυνάμεων

Το κλίμα στο υπουργικό γραφείο του Δημ. Αβραμόπουλου είναι εύκρατο προς τροπικό.
Ένας συνδυασμός αφόρητης ζέστης και υγρασίας επικρατεί στην ατμόσφαιρα με κάτι αναπάντεχες καταιγίδες να κάνουν μούσκεμα τους απροετοίμαστους επισκέπτες του.
Βέβαια όσοι καταφέρουν να φθάσουν ως εκεί δέχονται ένα ευχάριστο σκίρτημα-κάτι σαν τσίμπημα εμβολίου-καθώς την αντικρίζουν.Όταν μάλιστα εκείνη ανοίξει το στόμα της, τότε συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι ξέρει από καιρό μια και είναι μετεωρολόγος. Πράγματι η ξανθιά Ελένη Λογκάκη άφησε μετέωρο τον μυκονιάτη Γιάννη Γαλάτη, μούσα του οποίου έχει υπάρξει στο παρελθόν, για να ενισχύσει την Μετεωρολογική Υπηρεσία του ΓΓΕΘΑ.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», εκεί την εντόπισε πρώτος ο δεινός ανιχνευτής ταλέντων πρώην υπουργός Πλακιωτάκης, ο οποίος την έχρισε αμέσως ιδιαιτέρα γραμματέα του. Με το που ανέλαβε ο Αβραμόπουλος μια από τις πρώτες του κινήσεις για να ενισχύσει το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν να τοποθετήσει την αισθαντική μετεωρολόγο στη Γραμματεία του.
Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη αλλά για εσωτερική μετεγγραφή μια και το κορίτσι υπηρετούσε στην Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Έχουν πλάκα οι Αμερικάνοι.

Το είδαμε και αυτό.Οι Αμερικάνοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους που οι ρωσοι δεν εμπόδισαν τις διαδηλώσεις εναντίων του Πούτιν. Ενώ οι Αμερικάνοι αφήνουν τις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων τους ελεύθερες, χωρίς να τις παρεμποδίζουν.
Και το πιο ωραίο είναι ότι προωθούν τον πάμπλουτο επιχειρηματία Μιχαήλ Πρόχοροφ, να διεκδικήσει την προεδρία της Ρωσίας κατά τις εκλογές του επόμενου Μαρτίου για να προσπαθήσει, ΑΝ τα καταφέρει, να στερήσει από τον Βλάντιμιρ Πούτιν τη δυνατότητα να επιστρέψει στην προεδρία με άλλη μία νίκη-περίπατο.
Θα τους αφήσει ο Πούτιν, σίγουρα.Μαλλον βλεπω τον Πρόχοροφ να φεύγει νύχτα απο την Μόσχα.
Έχουν γέλιο τελικά.

Θα παραιτηθεί κάποιος? Ούτε για τα μάτια του κόσμου?

Το ότι ένας βαρυποινίτης βρίσκεται με όπλο μέσα στις φύλακές, συλλαμβάνει ως κρατούμενους πολίτες και δεσμοφύλακες απόδειξε γαι μια ακόμα φορά το πόσο διάτρητο και σάπιο είναι το σύστημα.
Αλλά έτσι, από περιέργεια, κανένας δεν έχει ευθύνες για ότι τραγελαφικό συνέβη εχτές? Γιατί τραγελαφικό είναι.
Δεν θα παραιτηθεί κανένας, έτσι για τα μάτια του κόσμου?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ?
Βέβαια η ευθιξία είναι μάλλον άγνωστη λέξη εκεί ψηλά.....

Ποιο έργο θα τελειώσει ο Παπαδήμος?

Βγαίνουν όλοι οι "σώστες", που μας έφτασαν μέχρι εδώ,και βροντοφωνάζουν να αφήσουμε την κυβέρνηση να τελειώσει το έργο της.
ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ?
Αυτό που δεν ξεκίνησε ποτέ ή το έργο της καταστροφής που ξεκίνησε ο ΓΑΠ και απλά πρέπει να το αποτελειώσει?
Η μεγάλη πλάκα πάντως θα είναι ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι οποίοι φωνάζουν υπέρ του Παπαδήμου,στο τέλος θα ρίξουν όλες τις ευθύνες πάνω του και αυτοί θα εμφανίζονται ως οι υβριστές.
Όπως με τον ΓΑΠ.

Δυστυχώς επαληθεύομαι....

Δειλά δειλά άρχισαν τα δημοσιεύματα για απολύσεις από το δημόσιο της τάξεως των 150.000 υπαλλήλων.Δυστυχώς επαληθεύομαι όταν έγραφα ότι θα ζητηθούν πραγματικές απολύσεις απο 100.000 έως 120.000 υπαλλήλων.
Για 150.000 υπαλλήλους δεν περίμενα ούτε κι εγώ. Πάντως είναι και απαράδεκτοι οι πολιτικάντηδες που κάνουν τέτοιες εξαγγελίες σε γιορτινές ημέρες.

Έληξε η ομηρία.

Θετική έκβαση είχε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ πολύωρο «θρίλερ» με ομήρους στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, κράτησαν ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπό την απειλή όπλου, έπειτα από απόπειρα απόδρασης.
 Οι όμηροι απελευθερώθηκαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ βγήκαν από τον χώρο των φυλακών τέσσερις γυναίκες, συγγενείς κρατουμένων που ήταν μεταξύ των εγκλωβισμένων.