Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, December 13, 2011

Μοντέλα και "αξιοκρατία".

Ωραίες κοπέλες,δεν λέω, αλλά κατά πόσο διαθέτει τα προσόντα αυτό το αφήνω στην κρίση σας.Η "αξιοκρατία" όπως την εννοούμε στην Ελλάδα, ξαναχτύπησε.Σας καταθέτω ατόφιο το άρθρο από την real.gr








Real Επικαιρότητα
Μοντέλα στα γραφεία τύπου
12/12/2011 8:49:00
Είναι νέες, όμορφες και εντυπωσιακές. Η Μαρία Βολανάκη ανήκει πλέον στο δυναμικό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και προσφέρει τις υπηρεσίες στο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Όπως και η Ελένη Λογκάκη, στο Γραφείο Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η Μαρία Βολανάκη στο Γρ. Τύπου της ΔΗΣΥ
Από τις πίστες και τις «καυτές» φωτογραφίσεις, στον χώρο της πολιτικής βρέθηκε η σέξι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου Μαρία Βολανάκη. Για την ακρίβεια η...όμορφη Μαρία αποφάσισε να εξασκήσει τις ικανότητές της στη δημοσιογραφία ως εθελόντρια στο γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η σέξι Μαρία, εδώ και κάμποσο καιρό ανήκει στο δυναμικό του κόμματος και συγκεκριμένα εργάζεται στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».


Η μεγαλωμένη στον Πειραιά αλλά με καταγωγή από την Κρήτη Μαρία Βολανάκη έχει διαγράψει ήδη πλούσια θητεία στις πίστες, αντίστοιχη με τα πλούσια προσόντα της (Πιάνο , γαλλικά και Πανεπιστήμιο εννοούμε, μα που πήγε το μυαλό σας;) τραγουδώντας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Πέγκυ Ζήνα και άλλους καλλιτέχνες, αλλά και σε λιγότερο «λαμπερά» μαγαζιά.

Το νέο απόκτημα των Ενόπλων Δυνάμεων

Το κλίμα στο υπουργικό γραφείο του Δημ. Αβραμόπουλου είναι εύκρατο προς τροπικό.
Ένας συνδυασμός αφόρητης ζέστης και υγρασίας επικρατεί στην ατμόσφαιρα με κάτι αναπάντεχες καταιγίδες να κάνουν μούσκεμα τους απροετοίμαστους επισκέπτες του.
Βέβαια όσοι καταφέρουν να φθάσουν ως εκεί δέχονται ένα ευχάριστο σκίρτημα-κάτι σαν τσίμπημα εμβολίου-καθώς την αντικρίζουν.Όταν μάλιστα εκείνη ανοίξει το στόμα της, τότε συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι ξέρει από καιρό μια και είναι μετεωρολόγος. Πράγματι η ξανθιά Ελένη Λογκάκη άφησε μετέωρο τον μυκονιάτη Γιάννη Γαλάτη, μούσα του οποίου έχει υπάρξει στο παρελθόν, για να ενισχύσει την Μετεωρολογική Υπηρεσία του ΓΓΕΘΑ.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», εκεί την εντόπισε πρώτος ο δεινός ανιχνευτής ταλέντων πρώην υπουργός Πλακιωτάκης, ο οποίος την έχρισε αμέσως ιδιαιτέρα γραμματέα του. Με το που ανέλαβε ο Αβραμόπουλος μια από τις πρώτες του κινήσεις για να ενισχύσει το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν να τοποθετήσει την αισθαντική μετεωρολόγο στη Γραμματεία του.
Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη αλλά για εσωτερική μετεγγραφή μια και το κορίτσι υπηρετούσε στην Μετεωρολογική Υπηρεσία.


No comments: