Pages

satyroi

satyroi

Thursday, November 10, 2011

11/11/2011..........

Οι οπαδοί του ανεξήγητου και του μυστηρίου  αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με αφορμή την 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών, πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη «μετά από πολλές πιέσεις» Αιγυπτίων που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού «που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.
Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Άντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε.
Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, για τους οπαδούς του εσωτερισμού, έχει μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση και θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα.
Πάντως στην Ελλάδα δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα γιατί ο ουρανός μας έπεσε στο κεφάλι πριν από δυο χρόνια και ως εκ τούτου δεν έχουμε τι να φοβηθούμε.......

No comments: