Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, January 24, 2012

Ο μάγος ΓΑΠ.

Τελικά τον τελευταίο καιρό  ο ΓΑΠ έχει καταφέρει να πετάξει το μπαλάκι αλλού χωρίς να ασχολούνται  ιδιαίτερα με αυτόν τα κακά ΜΜΕ αφού έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρων τους.Και κάπου εδώ τίθεται ένα βασικό ερώτημα.Τι μαγικά έχει κάνει? Ότι συμβαίνει σήμερα σε αυτή την χώρα  είναι επακόλουθα των δικών του ενεργειών.
Στο κεντροδεξιό μέτωπο,το οποίο μέχρι τον Οκτώβριο δεν φαινόταν να έχει προβλήματα συνοχής,το αντίθετο μάλιστα, είχε συνεχή ανοδική πορεία και όλα έδειχναν ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής σε τυχόν εκλογές. Κατά πάσα πιθανότητα η Ν.Δ θα εκλεγόταν κυβέρνηση και το ΛΑΟΣ θα ανέβαζε αρκετά τα ποσοστά του.
Και εδώ ο ΓΑΠ έκανε τα μαγικά του.Με αυτή την < φοβερή > κίνηση του δημοψηφίσματος-άραγε γιατί δεν το είχε σκεφτεί πριν υπογράψει εν λευκώ το μνημόνιο?-που τον έβριζε όλος ο κόσμος,στο εσωτερικό δημιούργησε ένα χάος.
Ανάγκασε τον Σαμαρά και μαζί του την Ν.Δ να αναθεωρήσει τον αντιπολιτευτικό της λόγο μέσα από τις λεγόμενες κολοτούμπες,και ταυτοχρόνως καθιστώντας τον αναξιόπιστο και στους πολιτες αλλα και στο εσωτερικό του κόμματος της Ν.Δ.
Δημιούργησε πρόβλημα ακυβερνησίας στην χώρα με τα γνωστά παραιτούμαι,την ονοματολογία για τον ενδεχόμενο νέο πρωθυπουργό κτλ.
Έκαψε και τον Καρατζαφέρη που είχε ξεκινήσει αντιμνημονιακή ρητορική-άσχετο αν ειχε υποστηρίξει την υπογραφή του μνημονίου- δίνοντάς του θέση στην κυβέρνηση συνεργασίας.
Ανάγκασε τους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ, και τους μετράει τώρα,να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους, βάζοντας τους σε μια κούρσα πιθανής διαδοχής του-προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα παραδώσει τόσο εύκολα την εξουσία του ΠΑΣΟΚ-με άγνωστη ημερομηνία εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας τους δελφίνους να σφαχτούν οσο αντέξουν και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ να απογοητεύονται ακόμα περισσότερο.
Μας αποκάλυψε έναν άβουλο πρόεδρο της δημοκρατίας.
Η αριστερά αποσβολωμένη,εγκλωβισμένη στους δικούς της δογματισμούς προσπαθεί να ξαναβρεί την δυναμική που είχε πριν την εμφάνιση του Παπαδήμου στο προσκήνιο.
Δεν μας φτάνει που είχαμε τα οικονομικά προβλήματα, ξαφνικά μας προέκυψε και πολιτικό ζήτημα.
 Το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει στο έπακρο τι ακριβώς έγινε τον Οκτώβριο,και τα επακόλουθά του δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.
Έχει καταφέρει να μπερδέψει ακόμα και έμπειρους αναλυτές.
Ο απόλυτος άρχοντας του χάους.
Πάντως ο μάγος Γαπ καλά περνάει στην μακρινή Κόστα Ρίκα και σκέφτεται νέα μαγικά κολπάκια.

No comments: