Pages

satyroi

satyroi

Thursday, February 2, 2012

16 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων.

Δυστυχώς πέρασαν 16 χρόνια από τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων.16 ολόκληρα χρόνια χωρίς ίχνος εθνικής και πολιτικής αυτοκριτικής, αντιθέτως θα έλεγα 16 χρόνια που αντί να μας συνετίσουν,ω σαν να ήπιαμε κάποιο μαγικό φίλτρο και ξεπατωθήκαμε στις επιπολαιότητες και στην προχειρότητα.
Αντί να κάνουμε τα πάνδεινα για να διαφυλάξουμε το έθνος μας,ω ναι, υπάρχει και αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο αλλά θα την ανακαλύψουμε του χρόνου, κάναμε τα πάνδεινα για να μας διασύρουμε -δεν είμαι εθνικιστής αλλά και να με χαρακτηρίσετε ποσώς με ενδιαφέρει.
Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε μια αδιανόητη πορεία φιλοτουρκισμού,με τα γνωστά ζεϊμπέκικα του ΓΑΠ,την οικειοθελή παραχάραξη της εθνικής μας ιστορίας, ανακαλύψαμε τι όμορφα που περνούσαν οι προγονοί μας κατά την τουρκοκρατία και τι εγκληματίες ήμασταν που τους σκοτώναμε για την ανεξαρτησία ενώ δεν υπήρχε λόγος να θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι.
Για αυτό και εμείς οι Ελληνάρες, τώρα βλέπουμε Εζέλ και τον Σουλεϊμάν.
Μετά από ακόμα 16 χρόνια,με τον ύπνο που μας έχει πάρει, μπορεί να βλέπουμε την τούρκική σημαία στην Χαλκίδα και να νιώθουμε και υπερήφανοι.

No comments: