Pages

satyroi

satyroi

Monday, February 6, 2012

Μερικά συμπεράσματα από το θέατρο του παραλόγου....

Μερικές παρατηρήσεις από το θέατρο του τελευταίου σαββατοκύριακου.
1. Σχεδόν κανένας από τους λαλίστατους αναλυτές και δημοσιογράφους δεν ασχολείται με τον ΓΑΠ, παρά μόνο με τους Καρατζαφέρη και Σαμαρά.
2. Όταν πρόκειται για κάποια ατυχή έκβαση φταίει ο Παπαδήμος, όταν πρόκειται για κάποια επιτυχία, σχετικό είναι αυτό, τότε είναι αποκλειστική επιτυχία του Βενιζέλου και των υπόλοιπων υπουργών.
3.Οι κόκκινες γραμμές των Καρατζαφέρη, Σαμαρά, έγιναν ροζ πουά ή κρεμ. Αναλόγως τι χρώμα σας αρέσει. Μένει στην κρίση σας.
4. Παρουσιάζεται σαν νίκη η μείωση του 13ου και 14ου μισθού,με την πρόφαση ότι δεν κόπηκε λόγω της σθεναρής αντίστασης των αρχηγών.Την πήραμε την Πόλη.
5.Ο Σαμαράς δέχεται όλα τα μέτρα που δεν αποδεχόταν. Όχι,δεν μας παραξενεύει.Πάλι έσκισε την μύγα στα δυο με το σπαθί του....
6.Ο Καρατζαφέρης που δεν δεχόταν τελεσίγραφα και εκβιασμούς από την τρόικα και το Βερολίνο,τα συζητάει μια χαρά μαζί τους.Για να σωθεί το έθνος και η πατρίδα ρε γαμώτο...
7.Οι κολοτούμπες συνεχίζονται? Μάλλον ναι....
8. Τώρα πως του ήρθε του Καρατζαφέρη να ζητήσει κυβέρνηση τεχνοκρατών αλά Μόντι? Προπομπός εξελίξεων ή πολιτική ντρίμπλα? Αναμένουμε.
9. Πάλι μιλάνε για νέα μέτρα κατά των εργαζομένων, νέους φόρους αλλά μέτρα για ανάπτυξη και αποκρατικοποιήσεις τίποτα....
10. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πόσο "λίγοι" είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.
11.Και για να σπάσει ο δήθεν τσαμπουκάς,η τρόικα ζητάει συνάντηση με το πέρας των διαπραγματεύσεων με τους αρχηγούς που δεν ήθελαν κατ ιδίαν συνάντηση με την τρόικα. Στοίχημα ότι θα δεχτούν?
12. Όταν θα χρεωκοπησουμε,βλεπω να στηνουμε ενα μεγαλο πανηγυρι στο σύνταγμα....
Καλό σας βράδυ....

No comments: