Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, February 8, 2012

Παρασπονδία Πάνου Καμμένου?

Διαβάζω στο tolimeri.blogspot.com ότι ο Πάνος Καμμενος εν μέσω των επαφών του για το νέο κόμμα που ετοιμάζει, έκανε κρούση και συζητάει με τον Αδάμ Ρεγκούζα,τον τέως υφυπουργό οικονομικών της Ν.Δ.. από την Θεσσαλονίκη.
Να θυμίσουμε ότι ο κος Αδάμ Ρεγκούζας ήταν από τα πρώτα σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή,το 2005. Συγκεκριμένα μετά από προβολη βιντεο της τηλεοπτικής εκπομπής "ΖΟΥΓΚΛΑ" του Μάκη Τριανταφυλόπουλου ο πρώην υφυπουργός είχε ομολογήσει ότι είχε διαθέσει παράνομα κρατικές διαφημίσεις σε υπόδικο καναλάρχη περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού.
Θεωρώ ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης είναι από τα υγιή στοιχεία της πολιτικής σκηνής,και ότι μπορούν να συμβάλλουν στην πραγματική εξυγίανση της πολιτικής σκηνής.
Ο κος Φώτης Κούβελης, δυστυχώς ολίσθησε και ομολογώ ότι με έκανε σκεπτικό απέναντι του συμπεριλαμβάνοντας την κα Ρεπούση του μικρασιατικού συνωστισμού,στα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.
Ο κος Καμμένος όμως μπορεί να γλυτώσει.
Θεωρώ και προσδοκώ ότι ως νέες πολιτικές δυνάμεις, πρέπει να συμπεριλάβουν στις τάξεις τους, νέα και ασπίλωτα πρόσωπα. Όχι άτομα που έχουν προκαλέσει και σπιλωθεί.
Διαφορετικά θα είναι μια από τα ίδια.

No comments: