Pages

satyroi

satyroi

Tuesday, March 20, 2012

Ανακαλύπτουν πάλι τους ψευτοανάπηρους.Η υποκρισία καλά κρατεί.

Τις τελευταίες ημέρες μας έχουν πρήξει πάλι με τις "Ανακαλύψεις" των ασφαλιστικών ταμείων. Πάλι ανακαλύπτουν τυφλούς που βλέπουν, παράλυτους που περπατούν κτλ. κτλ.Και οι δήθεν αποσβολωμένοι δημοσιογράφοι αναφωνούν με επιφωνήματα εκπλήξεως.Μα καλά τι δεν ήξεραν? Ότι δίδονταν παράνομες συντάξεις και επιδόματα?Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.Ή μήπως ήταν ένα θέμα που δεν έπρεπε να το ακουμπήσουν γιατί θα επηρέαζε πολλούς και σημαντικούς?
Ή μήπως ήταν τόσο δύσκολο να δεις τα νούμερα των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων ανά νομό?
Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους υπαλλήλους των ασφαλιστικών ταμείων.Και βέβαια το γέλιο της αρκούδας θα πέσει όταν ξεκινήσουν να ψάχνουν-αν ξεκινήσουν-τις γεωργικές επιδοτήσεις. Έχουν να ανακαλύψουν "αγρότες" οι οποίοι είναι γιατροί, καφετζήδες, δικηγόροι, δάσκαλοι, και ότι άλλο θέλετε,οι οποίοι μόνο αγρότες δεν είναι.

Όσο για τις μίζες στο υπουργείο ανάπτυξης και συγκεκριμένα στις επιδοτήσεις δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Καλώς η κα Διαμαντοπούλου άλλαξε όλο το τμήμα.
Και βέβαια όλα αυτά γίνονται επειδή πλησιάζουν εκλογές και προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν έργο μετά από δυο χρόνια έντονης απραξίας.

No comments: