Pages

satyroi

satyroi

Thursday, March 29, 2012

Τα "έχωσε" άσχημα ο Χατζηγάκης στη Ν.Δ.

Λάβρος ο κος Χατζηγάκης εναντίων της Ν.Δ. και του κου Α. Σαμαρά ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. σε σημερινή του δήλωση όπου ξεκαθάρισε ότι δεν θα πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές με την Ν.Δ. αλλά θα παραμείνει πολιτικά ενεργός.
Τονίζει επίσης ότι σκοπεύει να «επιστρέψει ενεργά στην ΝΔ αμέσως μετά την απομάκρυνση από την ηγεσία του κόμματος του κ. Σαμαρά, που δεν θα αργήσει να γίνει, και της ηγετικής του φράξιας».
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει τη διαγραφή του «πράξη εκδικητική» και κατηγορεί προσωπικά τον κ. Σαμαρά ότι έχει «προχωρήσει σε μία πλήρη αλλοίωση και μεταλλαγή των θέσεων του κόμματος».
Ο κ. Χατζηγάκης επισημαίνει επίσης στη δήλωσή του ότι η ΝΔ «σήμερα κυβερνιέται από περίεργες σέχτες και φατρίες, που η μόνη σχέση με την ιστορική παράταξη είναι η φιλία με τον αρχηγό» και ότι «το ήπιο και συνετό πρόσωπο της ΝΔ του μεσαίου χώρου έχει ανατραπεί». «Με τα ουρανοκατέβατα αυτά ηγετικά στελέχη ταυτίζεται απόλυτα και ο σημερινός αρχηγός της παράταξης, ο οποίος εμφορείται από τις ίδιες ακριβώς ιδέες και αντιλήψεις», συνεχίζει ο κ. Χατζηγάκης.

No comments: