Pages

satyroi

satyroi

Monday, April 9, 2012

Η Μπανανία πέθανε, ζήτω η Ελλάδα.

Με αποκορύφωση την αθώωση της SIEMENS,οι 300-όχι του Λεωνίδα,οι άλλοι-δικαίως κατάφεραν και παραγκώνισαν την Μπανανία από την πρωτιά της παγκόσμιας διαφθοράς,λαμογιάς, απραξίας, ατιμωρησίας , παράνοιας,κτλ,κτλ. Η Μπανανία είναι ένα τίποτα μπροστά μας.Δικαίως οι βουλευτές κέρδισαν με την αξία τους όλους τους απαξιωτικούς τίτλους που τους απονέμει ο λαός.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. μετά από αλλεπάλληλες δηλώσεις περί δικαιοσύνης, αποκάλυψης των υπεύθυνων και άλλες τέτοιες μπουρδολογίες που συνηθίζουν να ξεστομίζουν, ψήφισαν την ρύθμιση αθώωσης της SIEMENS εν μέσω οργίου φωτογραφικών ρυθμίσεων και διατάξεων υπέρ ημετέρων...Τα οφέλη για το ελληνικό δημόσιο είναι μάλλον ελάχιστα.
Τα κόμματα της αριστεράς περιορίστηκαν σε φραστικές καταγγελίες του στυλ απαράδεκτο. Αυτό ήταν όλο. Καμιά άλλη αντίδραση. Μπορεί να παραλύουν την χώρα με μια απεργία,να κάνουν τα πάντα άνω κάτω για τους λαθρομετανάστες-ναι, λάθρα μπήκαν στην χώρα-για την SIEMENS όμως τίποτα.Μόνο δηλώσεις που να περιέχουν τον χαρακτηρισμό απαράδεκτο. Καμία άλλη αντίδραση. Ούτε καν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αλλά μιλάνε για κοινωνική δικαιοσύνη και επανάσταση.
Και μετά αναρωτιόνται όλοι μαζί γιατί υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς,και γιατί θα μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή, όταν αυτοί οι ίδιοι της ανοίγουν την πόρτα.


No comments: