Pages

satyroi

satyroi

Monday, August 20, 2012

Οι Γερμανοί έκοψαν τον βήχα του Αβραμόπουλου.

Πήγε ο κος Αβραμόπουλος στην Γερμανία για να προετοιμάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού κου Σαμαρά που θα ζητήσει να "επαναδιαπραγματευτεί" τους όρους του μνημονίου.
Όπως φαίνεται όμως μάλλον θα είναι εθιμοτυπική η συζήτηση και θα δούμε μια από τα ίδια,οι Γερμανοί θα μας βαράνε και εμείς θα σφυρίζουμε αδιάφορα.
Διαφορετικά πως μπορεί να μεταφραστεί η είδηση οτι ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας δηλώνει ότι  αποκλείει σημαντική χαλάρωση του μνημονίου ο και ο κος Αβραμοπουλος να δηλωνει σύμφωνα με το Reuters, ότι "η Ελλάδα θα παρουσιάσει εντός των επόμενων εβδομάδων το πακέτο των προαναγγελθέντων περικοπών, στο πλαίσιο της τήρησης των δεσμεύσεών της."??
Η είδηση μεταφέρεται όπως αναρτήθηκε από το in.gr.

Βερολίνο, Γερμανία
Η Γερμανία δεν θα χαλαρώσει σημαντικά τους όρους του ελληνικού μνημονίου, δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Βερολίνο.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Reuters, ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει εντός των επόμενων εβδομάδων το πακέτο των προαναγγελθέντων περικοπών, στο πλαίσιο της τήρησης των δεσμεύσεών της.

Newsroom ΔΟΛ

No comments: