Pages

satyroi

satyroi

Monday, September 10, 2012

Έστησαν ενέδρα στον δημοσιογράφο? Κ.Βαξεβάνη??

Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου του δημοσιογράφου τα ξημερώματα του Σαββάτου εντόπισε στη αυλή του σπιτιού του ύποπτους άντρες οι οποίοι προσπαθούσαν να εισβάλουν στο σπίτι τους.
Ο γνωστός μάχιμος ρεπόρτερ σίγουρα έχει ενοχλήσει με τις αποκαλύψεις του πολλούς κατά την διάρκεια της καριέρας του και δεν έχει φοβηθεί να αντιπαρατεθεί ακόμα και με συναδέλφους του.
Γνωστές είναι οι διαμάχες του με τους συναδέλφους του Γ.Παπαγιάννη,Μ. Τριανταφυλλόπουλο και η η τελευταία του "κόντρα" με την Όλγα Τρέμη, μετά την αποκάλυψή του για την την συμμετοχή της σε εταιρεία οπλικών συστημάτων.
Πόσο τυχαία είναι η εισβολή στο σπίτι του λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψή του για την κα Τρέμη, είναι άγνωστο.
Διαβάστε πως ο ίδιος περιγράφει στην ιστοσελίδα του http://www.koutipandoras.gr , το περιστατικό: "Υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος να πεις την αλήθεια όταν υπάρχουν πράγματα που σε μπερδεύουν ή που σε φοβίζουν. Να πεις τα γεγονότα. Στα γεγονότα συμπεριλαμβάνεται (δυστυχώς για κάποιους) και η βεβαιότητα που αποκτάς ξαφνικά, όταν απέναντί σου υπάρχει κάποιος που αντιλαμβάνεσαι πως είναι αυτός που είναι εκεί για να σε σκοτώσει.
Στην δουλειά μου, λόγω της φύσης της κινδύνευσα αρκετές φορές. Δεν το δημοσιοποίησα ποτέ γιατί αυτό δεν αφορά τον κόσμο. Τον κόσμο τον αφορά η είδηση και όχι πώς την βγάζεις. Θεωρώ ανόητο κάποιος δημοσιογράφος να κάνει αυτορεπορτάζ με το πόσο κινδυνεύει. Είναι το ίδιο ανόητο με το να ακούς κάποιον εναερίτη της ΔΕΗ, την ώρα που περνάς κάτω από την κολώνα που είναι σκαρφαλωμένος να φωνάζει «κινδυνεύω, κινδυνεύω». Το λογικότερο είναι να τους πεις «κάνε καμιά άλλη δουλειά, ρε φίλε».
Οι λόγοι που δημοσιοποιώ για πρώτη φορά τι μου συνέβη, είναι γιατί δεν αφορά μόνο εμένα.... Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ


No comments: