Pages

satyroi

satyroi

Thursday, October 4, 2012

ΟΙ Αμερικανικές σημαίες πουλάνε τρελά στο Πακιστάν

Όχι δεν είναι πλάκα, ούτε ειρωνεία,είναι πραγματικότητα. Τρελές πωλήσεις κάνουν οι αμερικανικές σημαίες στο Πακιστάν. Ουρές κάνουν οι Πακιστανοί για να τις αγοράσουν. Μόνο που δεν τις αγοράζουν για να αποδείξουν την λατρεία τους στην Αμερική αλλά για να τις κάψουν....
Χρυσές δουλειές έκανε ο έμπορος Naveed Haider όταν άκουσε ότι οι συμπατριώτες του είναι εξοργισμένοι με την ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων» καθώς έσπευσε να πουλήσει αμερικανικές σημαίες, οι οποίες εξαντλήθηκαν αμέσως, καθώς οι πελάτες του είχαν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους: να τις κάψουν!
Σύμφωνα με τη «Liberation», κάθε φορά που ο έμπορος μαθαίνει ότι διοργανώνεται κάποια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, τρίβει τα χέρια του, επειδή γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα γεμίσει το ταμείο του. Χαρακτηριστικό είναι ότι, τις ημέρες που πραγματοποιούνται αντί-αμερικανικές πορείες, τα κέρδη του δεκαπλασιάζονται.
Πάντως οι Πακιστανοί φαίνεται ότι προτιμούν και τις Ισραηλινές σημαίες αν και είναι αλήθεια ότι υπάρχει πολύ χαμηλότερη ζήτηση από ότι οι αμερικανικές.



No comments: