Pages

satyroi

satyroi

Monday, August 23, 2010

Τροχαίο στην Κων/πολη.???

Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφερει ενα τροχαίο ατυχημα στην Τουρκια και να μας το δειχνουν στο κεντρικό δελτιο ειδησεων? Αυτό συνέβη σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλτερ.
Καθημερινά,τα τελευταία 2 χρόνια μας βομβαρδίζουν με κάθε λογής ειδήσεις από την Τουρκία. Από τις ποιο γελοίες και ασήμαντες έως και τις σημαντικές. Ότι έγινε φασαρία στην τάδε συνοικία της Άγκυρας ή οτι μετα απο εντονες βροχοπτωσεις κινδυνευσε ενα χωριο το οποιο και οι ιδιοι οι Τουρκοι αγνοουν την τοποθεσια του?Και τι μας ενδιαφέρει? Δηλαδή η ουσία των διεθνών ειδήσεων σήμερα είναι αυτό το ατύχημα στην Τουρκία ή ποιος Τούρκος ρεύτηκε? ΉΜΑΡΤΟΝ.Ή μήπως οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες είναι πλέον υποανάπτυκτες μπροστά στην Τουρκία και δεν έχουν ειδήσεις που να μας ενδιαφέρουν?
Για τις πλέον σημαντικές όμως δεν μας λένε τίποτα,π.χ. υπόθεση Ερεγκον.Που αντί να τους έχουμε σπάσει τα νεύρα στα διαβήματα-για να μην πω τίποτα άλλο-έχουμε σκάση και δεν λέμε κουβέντα. Τίποτα απολύτως.
Γιατί θα πρέπει καθημερινα να βλέπουμε τουλάχιστον μια είδηση απο την Τουρκία στα κεντρικά δελτία ειδήσεων από όλα τα μεγάλα κανάλια?
Τυχαίο?Δεν νομίζω.
Πάντως εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.Αν εσείς μπορείτε σας παρακαλώ να μου το πειτε κι εμένα.

No comments: