Pages

satyroi

satyroi

Monday, August 23, 2010

Άρση του casus belli

Ευχαριστούμε τους φίλους και αδερφούς-εμ τι, μόνο τους Αμερικανούς θα ευχαριστούμε?-για την τιμή που μας έκαναν και τους πληροφορούμε ότι ουδέποτε είχαμε σκοπό να ζητήσουμε τα νόμιμα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Εμείς είμαστε προοδευτικοί και δεν ασχολούμαστε με σοβινιστικές και εθνικιστικές τάσεις. Αυτά είναι καραμέλες για τους ανόητους. Επίσης,αν θέλουν και το Αγαθονήσι είναι ευπρόσδεκτοι. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με μια κουκκίδα στο Αιγαίο. Ντροπής πράγματα.Τους παρακαλούμε μόνο να μας πουν πότε θα θελήσουν να πάνε για να μην έχουμε την σημαία μας αναρτημένη και τους δυσαρεστήσουμε.Ρε γαμώτο,δεν ξέρω πως λένε και το ευχαριστώ στα Τουρκικά. Πρέπει να διαβάσω και Τουρκικά τώρα.
Αυτό πάει να πει εθνική υπερήφανη πολιτική.
Και τώρα τα στοιχήματα.Ποιος βάζει στοίχημα ότι οι πολιτικάντηδες μας θα σκίζουν τα ιμάτια τους ότι η άρση του casus belli είναι το αποτέλεσμα μιας εθνικής, υπεύθυνης, αγέρωχης μπλα,μπλα,μπλα, πολιτικής μας και ότι υποχρεώσαμε την Τουρκία να αναθεωρήσει την στάση της?Και εμείς πάλι θα γελάμε με το χάλι μας.
Το άρθρο είναι από την σημερινή Καθημερινή.



Ενδεχόμενο άρσης του casus belli
Το ενδεχόμενο άρσης του casus belli που ισχύει για την Τουρκία αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια εξετάζει η 'Αγκυρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

No comments: