Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, April 4, 2012

Πολιτική υποκρισία ή θράσος; Είναι όλοι τους "συγκλονισμένοι" από την αυτοκτονία του ηλικιωμένου.

Οι πολιτικοί μας τελικά έχουν χάσει το μέτρο. Δηλώνουν όλοι τους δήθεν συγκλονισμένοι και σκεπτικοί από την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού στην πλατεία Συντάγματος. Μάλλον τους συγκλόνισε ότι αυτοκτόνησε τόσο κοντά στην βουλή και όχι οι αιτίες που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Γιατί αν τους ενδιέφερε πραγματικά οι αιτίες θα έπρεπε να το ξέρουν από καιρό. Φτάνει να πάρουν τις στατιστικές της ΕΛ.ΑΣ που αφορά τις αυτοκτονίες.
Ή μήπως δεν είχαν σκεφτεί ότι με την πολιτική τους πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας τους; Γιατί αν δεν το είχαν σκεφτεί,που εγώ πιστεύω ότι το είχαν, τότε είναι πολύ επικίνδυνοι.
Μια περίεργη σιωπή όμως από την πλευρά τους για τα περί κατοχικής κυβέρνησης Τσολάκογλου, όπως ανάφερε ο δυστυχής 77χρονος.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να τους πεις Τσολάκογλου.Ο Τσολάκογλου πριν παραδοθεί είχε πολεμήσει στο Αλβανικό μέτωπο. Αυτοί ούτε καν προσπάθησαν αλλά ούτε και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.
Έχουν όμως επαναπαυθεί στον ύπνο που μας έχουν υποβάλει και νιώθουν μια ασφάλεια.Σε άλλες χώρες,θα είχε συγκεντρωθεί αυθόρμητα ο κόσμος και θα τους αποδοκίμαζε.

No comments: