Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, April 4, 2012

Μας δουλεύουν κανονικά. Πρώτα τα ρουσφέτια και μετά οι εκλογές.

Μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Καψής,ο ένθερμος υποστηρικτής της κας Ρεπούση και της άδικης μνημονιακής πολιτικής λιτότητας και εξαθλίωσης, υποστηρικτής του σάπιου συστήματος που εξυπηρέτησε μέσα από την στοχευμένη πένα του.Και τι μας είπε στην ουσία; Ότι πρώτα τα ρουσφέτια και μετά οι εκλογές.
Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί μη διεξαγωγής εκλογών προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής: «Ότι έχουμε πει ισχύει. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών. Πρέπει να ολοκληρωθεί το νομοθετικό έργο πριν από την ανακοίνωση, οι εκλογές όμως θα γίνουν κανονικά» είπε ο κ.Καψής.
Ο ίδιος αναφερόμενος στον αυξημένο όγκο τροπολογιών των τελευταίων ημερών επανέλαβε την απόφαση του πρωθυπουργού «Καμία άσχετη τροπολογία να μη γίνεται δεκτή και όλες οι υπόλοιπες να είναι σε γνώση του πρωθυπουργικού γραφείου».
Όσον αφορά τις αποφάσεις για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών παρέπεμψε για την περίοδο πριν από το Πάσχα οπότε και θα εκδοθεί η σχετική πράξη του υπουργικού συμβουλίου.
Ερωτηθείς για την αυτοκτονία του 77χρονου, το πρωί στο Σύνταγμα, ο κ.Καψής υποστήριξε ότι πρόκειται για ανθρώπινη τραγωδία που δεν προσφέρεται για πολιτική συζήτηση.
πηγή:real.gr

No comments: