Pages

satyroi

satyroi

Wednesday, April 4, 2012

Οι ηθικοί αυτουργοί βρίσκονται μέσα στην βουλή.

Ακόμα ένα θύμα , δυστυχώς, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των αυτοχείρων,που επιλέγουν αυτή την λύση λόγω της κρίσης. Ίσως να μην το μαθαίναμε ποτέ, όπως και τόσες άλλες αυτοκτονίες,αν ο ατυχής άνθρωπος δεν πυρπολούταν στην πλατεία Συντάγματος.
Oι "πολτικαντηδες" για να αποποιηθούν την ευθύνη,οπως συνηθιζουν αλλωστε,θα μπορουσαν να πουν ότι επασχε απο ψυχολογικα προβληματα.Μονο που το τελευταίο του σημείωμα δεν τους αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.Τους φέρνει προ των ευθυνών τους.
Αυτά που έγραψε στο σημείωμα,θα πρέπει να ξέρουν οι πολιτικάντηδες, ότι δεν είναι λαϊκίστικες κορώνες αλλά αυτά που βιώνει ο λαός, αυτός ο λαός που κοροϊδεύουν.
Όσοι από τους πολιτικάντηδες δεν αισθάνονται τις ευθύνες τους,ας πάνε να δώσουν απάντηση σε αυτά που έγραψε,στο σημείο που πυρπολήθηκε.Τους πληροφορούμε πάντως ότι στο σημείο που αυτοπυροβολήθηκε ο συνάνθρωπός μας έχει γεμίσει λουλούδια και ιδιόχειρα σημειώματα που εκφράζουν οργή, αγανάκτηση και μίσος για τους ίδιους που τους θεωρούν ηθικούς αυτουργούς-δολοφόνους Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα έγραφε πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.»
Και για να μην ακούσουμε αναλύσεις του κώλου η αιτία βρίσκεται λίγο μακρύτερα από το σημείο που πυρπολήθηκε,και συγκεκριμένα μέσα στην βουλή.
Ελπίζω να χαίρονται όλοι αυτοί που υποστηρίζουν τον βιασμό του έθνους με τα μέτρα που παίρνουν.
Αίμα ήθελαν, αίμα πήραν.

No comments: